HyperEnergy

The energy is everywhere...

Agresiunea psihica

Avem drepturi, fiind oameni:la viata, la munca, la demnitate, la imagine ...


>> >>

Atacurile in punct sunt unele dintre cele mai periculoase forme de a lovi pe cineva. De la a cauza durere ele pot duce chiar la moartea victimei. Se practica de catre vrajitoarele de la tara si nu numai, prin metoda celebrelor papusi voodoo. De asemenea, sunt persoane care au invatat sa proiecteze energie in punct, lovind energetic cu sulite, ace, arbalete sau alte forme. Astfel de atacuri psi penetreaza biocampurile de protectie ale omului ajungand pana la organele energetice, unde provoaca dureri destul de mari, imbolnaviri sau alte afectiuni. Spargand campurile in timpul atacului, pe acolo pot intra energii negative in structuri, acestea trebuie eliminate pentru a nu mai afecta negativ si ele.

Astfel de atacuri se simt chiar in momentul primirii. In general se simt ca intepaturi in locul lovit. Daca este lovita zona capului apar dureri groaznice de cap, de ochi, de tample, frunte sau ceafa, depinde unde anume a penetrat energia negativa campurile. Ca o confirmare ca este vorba de un atac in punct, de obicei se poate aseza un deget exact in locul dureros. Forma grava produce atac cerebral.

Daca energia atacatorului a lovit ochii pot aparea probleme de vedere, daca a lovit zona gatului apar dureri de gat si probleme in exprimare, incoerenta in vorbire. Daca este lovita, inima pot aparea dureri de inima, intepaturi la inima sau, in cazurile grave, atac de cord. In functie de organele lovite apar dureri la ficat, splina, rinichi, ovare, uter.

(Constantin Gheorghita - Terapia spirituala)

Si eu sunt om si am aceleasi drepturi, dar am, mai ales, copyright asupra suferintei mele!


Poate ca apar socante imaginile de mai sus. As fi putut gasi poate o imagini mai sugestive. La fel de bine, aceste imagini poate ca sunt in totala contradictie cu ceea ce pare, la prima vedere, a exista pe un site cu acest titlu. Multora poate li se va parea ca este un mod de publicitate... Orice se poate interpreta, dar...

Comparativ, imaginile prezinta aceeasi persoana, intr-o stare normala, chiar daca nu se poate spune ca reprezenta o stare de bucurie. Comparatia e bine sa se faca, macar vizual. Asa se poate intelege cum se poate actiona asupra unui om. Si ce se poate face chiar si cu fizicul lui! Nu vreau inca sa spun, pentru ca nu este posibil a se pune in imagini.

   

Aici sunt prezentate inca trei imagini care arata acelasi tip de atac. Atacul a fost simultan, intr-o zi de luni... toti fiind alaturi, fizic, de persoana care mereu era atacata, in speta cea din primele doua fotografii.

Galeria de imagini este mai mare... Deoarece persoanele din celelate fotografii au dreptul la protectie, prefer sa nu le public in acest moment.

Traim o perioada a comportamentelor extreme, traim o perioada pe care eu, intr-o scriere a mea (Vestirea prin clopot), am numit-o Apocalisa sufletelor, prin analogie cu descrierea comportamentului uman din Sfanta Scriptura, atat in Daniel cat si in Apocalipsa dupa Ioan...

S-au intamplat si mi s-au intamplat multe lucruri <ciudate>. Le-am adunat, le-am disescat, le-am inteles, mai devreme sau mai tarziu. M-au oripilat vorbe de genul Poate imi ia Dumnezeu mintile! sau Chiar daca stii adevarul, sa taci si sa suferi. M-a ingrozit, mai mult decat astea toate, mangaierile preotesti ale unor asemenea vorbe, contrare a ceea ce ei propavaduiesc: Sfanta Scriptura si invatamintelor lasate de Iisus.

Acum cred ca e momentul adevarului: cel din primele fotografii sunt eu... Da, chiar eu!

Fara a arata teama de agresoare (pentru ca doar cine vrea sa fie orb nu identifica cine imi acorda o enorma atentie), am alaturat cel doua imagini, si spun direct: acesta sunt eu, sau mai bine spus am fost eu timp de 20 minute. Am ajuns la aceasta splendida forma in cca. 10 minute. Si poate ca asa as fi ramas daca nu as sti ceea ce este de facut in asemenea cazuri. Ca am si eu o parte de vina, pentru faptul ca stiu despre cine si despre ce este vorba, nu incape indoiala, dar prefer sa (ii) arat ca nu mor caii cand vor cainii (mai repede mor stapanii). Am mers, merg si voi merge in aceasta lupta, pe un front inca invizibil, cu pieptul gol. Am Adevarul si Dreptatea de partea mea si singura mea teama este ca va claca fara sa realizeze cat rau poate face incurabila ei ura fata de oameni; va face rau celor care sunt in jurul ei -fiice, sot, nepot- pe care oricum i-a condamnat sa duca in spate povara faptelor sale. Nu mai vorbesc de faptul ca si ei, la randul lor, sunt dirijati in jocul pe sarma, joc ce i-a fost drag de la tinerete.

Am ajuns la maximul de acceptabilitate. A venit vremea sa fac ceea ce ne-a fost lasat chiar prin Sfanta Scriptura:

Adevarul trebuie marturisit!

Aceasta ne-a fost lasata ca porunca Divina. Si voi arata ca Dumnezeu cel adevarat niciodata nu ia mintile, ci le da. Voi arata ca mintile sunt luate si nu date de celalalt, acela ce domina si stapaneste intunericul. Uneori insa chiar si slujitorii Domnului coboara in catacombe. De aceea nu o biata femeie care zilnic este prafuita cu prafurile alchimiei negre si care nici nu ar vrea sa stie ceea ce a mancat sau baut se poate face vinovata.

Voi descrie aici ceea ce inseamna dorinta nebuneasca de a distruge un om, de a distruge o familie. Voi spune numele si prenumele persoanelor implicate. Da, stiu ceea ce imi asum. Stiu ca poate am sa lezez imaginea imaculata a unora, dar mai stiu ca toate au o limita. Stiu ca imi asum, su aspect legal riscul de a se merge impotriva mea pentru calomnie, Imi asum riscul de a mi se arunca, asa cum prea usor se arunca, blamul de nebun. Dar eu am curajul de a ma supune oricarei exeprize. Vreau si eu, cum vor vrea atunci multi sa vada, deca ei, clanul dresat, si agresoarea, vor face acelasi pas cu mine. S-ar putea sa se vada, atunci, ce inseamna demnitatea celor ce nu au curajul nici de a iesi din casa.


E dreptul lor la imagine, dar la fel de bine am si eu drepturi!


Dar am si eu un drepturi, aceleasi ca ale lor... Dar am, mai ales, copyright asupra suferintei mele!


Vor urma povestile ridicarii, caderii si decaderii unor familii. Povestile faptelor similare dar unice totodata, de fiecare data. Povestea aruncarii in boala a unor oameni! Oameni ce nu avea decat o vina: aceea de a-si dori linistea si caldura unui camin. Si mai erau vinovati pentru faptul ca isi iubeau sotiile si copiii. Doar ca exista cineva care nu putea accepta acest lucru!


Povestile unor familii aruncate cu faptele, gandurile si prezenta in toate partile. In destramare si saracie. Dar si povestea de dupa ce nimic din ceea ce a fost rau nu mai poate exista. Povestea luptei, privita, in prima instanta, ca o hazardare si sortita esecului.

Mai bine zis un razboi... un razboi in care au existat lupte pierdute... dar pana la infrangere ramasese mult... Un razboi care, ca si in realitate, a avut si partea buna: vanturarea graului de neghina si obtinerea unui grau de buna calitate. In traducere totul se numeste evolutie spirituala!

Povestea celorlalte familii lovite de una si aceeasi agresoare. Destramate, aruncate in patru zari. Sau povestea mortii unei mame la nastere. Povestea prin care o informatie ajunge la o destinatie, poate predestinata, dupa 35 de ani, intr-un mod intamplator! Daca totusi cineva se poate hazarda sa mai creada in coincidente si intamplare...

Iar povestea... va fi aproape cat un roman. Caci incepe cu 43 de ani in urma... Si trece prin ani... Si contine multe "intamplari" care mai de care prea ciudate. Si multe dintre acestea eu le-am trait!...

Si nu doa atat... ci si adeverirea zicalei Hotul striga sariti hotii!... ori in varianta populara s-ar spune Curva face pe altele curve!

Apoi, happy-end-ul, dar si povestea infrangerii si "mortii" celor ce nu au stiut sa inteleaga faptul ca Destinul si Viata oamenilor nu pot sa fie tinute la nesfarsit in frau. Din pacate va trebui sa spun si ceea ce doare. Ceea ce va fi urmarea, pentru unii, de a se lasa tarati in jocul ei. Si dureros pentru mine, invinovatit uneori -desi vina mea nu stiu daca cineva mi-o poate arata-... Toate la timpul cuvenit!


Sa nu judeci oamenii... E o porunca divina si plina de realism... Dar a nu judeca faptele oamenilor e un pacat si mai mare, caci judecarea si intelegerea faptelor este calea spre invatare, cunoastere si nerepetarea acelorasi fapte. Din aceasta judecata se poate deduce firescul si nefirescul, intentia, greseala si "determinarea" proprie sau (de prea multe ori) improprie si neproprie, daca-mi este permisa aceasta formulare...


Nu-mi voi permite niciodata sa fiu judecatorul oamenilor. Dai imi voi permite totdeauna judecata faptelor. Iar de aici, atat cat voi putea, cat imi este permis si dependent de ceea ce vor victimele, voi fi cel ce aduce pe "podium" pe cei responsabili. Nu voi fi judecatator, dar de stadiul de avocat am trecut de mult... Imi permit, cu toate riscurile asumate, sa fiu (facand analogia necesara) procuror! Pentru ca cineva trebuie sa-si asume si rolul pe care presa il are intr-o democratie: "caine de paza"! Si in aceasta lume, doar partial vizibila (si mai mult prin efecte), nu poti sta cu mainile in san dupa ce tratezi, si tratezi, si tratezi, aceleasi persoane de aceleasi rani sau boli! Fara eliminarea cauzei, efectul ramane si "pacientul" pana la urma moare. Asa ca voi fi si "procuror", punand in fata Judecatorului acuzatiile si concluziile. Pedepsele nu eu le dau, nu eu le voi da! Mila nu pot avea, pentru ca fiecare, dupa cum isi asterne asa doarme. Si, la fel, pentru victimele ce refuza sa faca plangerea... Eu insa voi face ceea ce trebuie facut, pentru ca lupu-si schimba parul, insa naravul ii ramane, ba chiar devine mai hapsan... Altii nu mai trebuie sa fie victimele acelorasi atacatori...

Agresiunea Psihica

Atacul psihic. Forme si manifestare


Tot Universul este tesut din particule energetice. Sursa principala de energie pentru noi este Soarele, care timp de miliarde de ani a acumulat energia cosmica si acum ne-o reflecta noua. Particulele energetice, strabatand tot Universul, se descompun in diferite particule mai mici. Ajungand pana la Pamant, ele energizeaza tot ce se afla in drumul lor. Aceasta energie a participat la formarea atmosferei, naturii si vietii pe Pamant. Tot ea ne mentine viata si echilibrul ecologic.

->articolul complet

Carti