HyperEnergy

The energy is everywhere...

Agresiunea psihica

Vectori energetici programati


Vectorul energetic este o structura informationala montata pe o purtatoare energetica, asimilabila explicativ undelor modulate din transmisiunile radio. De fapt acesta contine trei elemente:

- purtatoarea: o concentrare de energie realizata mental -frecventa purtatoare,

- componenta informationala, structurata pe doua nivele: memorie si/sau programe -semnalul modulator,

- fluxul vital imprimat vectorului prin doua posibile cai: procedeul creatiei si aport (individual sau colectiv) -puterea de emisie si antena.

Vectorii nu sunt o descoperire moderna, ci ei au fost folositi dintotdeauna, chiar daca nu sub aceasta denumire, si chiar daca mecanismul lor a fost prea putin cunoscut si raspandit. I-au folosit preotii din toate timpurile (druizi, preotii egipteni sau tibetani, pana la cei din zilele noastre), samani sau initiati in stiinte oculte.

La noi, vectorii sunt predati in scolile de "Inforenergetica" (si nu radiestezie cum absurd se propaga ideea) si sunt utilizati in mod curent si eficient, benefic si nu numai benefic (a se vedea si opinia maestrului "Ovidiu-Dragos Argesanu"). Sub o alta prezentare se regasesc si in ReiKi sau alte forme (bio)energetice, atat cele ale "Luminii" cat si ale "Intunericului".

Vectorii sunt intens aplicati si de organizatii oculte, existand si aparate specializate cu foarte bune performante (de exemplu tepafonul de care vorbesc Adolf Hemberger, cat si Franz Bardon in "Frabato Magicianul"), dar si de secte, de subunitati din armatele marilor puteri sau de servicii "selecte", cu aparate mai putin performante.

Se regasesc sub diverse denumiri, unele tehnice, altele fanteziste: vectori, sfere, sfere de energie, bile (sau bilute), spatii, forme-gand, idei-forma, egregori (emisiile psihicului colectiv necesita insa un suport energetic serios pentru a deveni vector; ori aroganta, de exemplu, nu poate genera un astfel de suport). Franz Bardon le numea elementali. Poate sa nu fie chiar o confuzie, mai ales ca Bardon atribuie vectorilor sai puteri si calitati de entitati dotate cu inteligenta si suflet, creaturi zamislite de catre spiritul uman. Iar acceptul general pentru elementali este acela de forte semi-inteligente din natura. Meritul lui Franz Bardon, pe langa acela de a scoate aceasta tema din cartile destinate unor cercuri ultra restranse, consta in faptul ca a pus la dispozitia celor dornici de cunoastere o analiza serioasa la care a adaugat fantastica sa experienta. Cartea sa "Initiere in Hermetism sau Calea adevaratului Adept" este un document riguros stiintific si un drum deschis pentru toti cei ce cauta, dar nu doresc sa intre in contact secte, loji ori alti "proprietari ai Cunoasterii".

O clasificare generala a vectorilor ii imparte in statici si dinamici, acestia din urma fiind programati constient sau nu.

Vectorii statici au doar memorie si rar contin un program propriu simplu. Ei sunt atasati unei gazde, in general obiecte. Memoria acestora este suma influentelor mentale la care a fost supusa gazda de-a lungul timpului si poate fi citita radiestezic, prin clarviziune sau prin alte perceptii extrasenzoriale. Vectorii statici se deplaseaza doar odata cu gazda.

In aceasta categorie intra amprentele spontane si vectorii cu programe simple concepute sa reactioneze la prezente nedorite sau in anumite situatii. Marea lor majoritate sunt malefice datorita intensitatii trairilor dense, pe parcursul unor evenimente grave.

Amprentele benefice sunt cele ale sfintilor, locurile in care au trait si au fost puternic incarcate cu energiile lor, ramasitele lor pamantesti, moastele, de asemenea purtatoare de energii inalte. Dar exista si amprente facute in mod constient, programate. Talismanele sunt amprentate pozitiv, dar pot avea si componente negative pentru alt purtator decat cel desemnat.

Legendele comorilor ascunse si ale mormintelor ferecate si pazite de forte invizibile menite sa indeparteze pe jefuitori capata o alta valoare, reala, pentru cunoscatorii procedeelor de amprentare.

Exista cazuri cand vectorii statici schimba gazda sau se multiplica. De asemenea, prin procedee speciale, memoria lor poate fi alterata.

Vectorii dinamici sunt acei vectori ce se deplaseaza pentru a-si atinge tinta si scopul. Distantele, oricare ar fi ele, pot fi parcurse instantaneu, daca vectorii nu sunt altfel programati. Vectori dinamici malefici: blestemele, legarile, in general "facaturile" unor elemente inculte, analfabete si inconstiente.

"Rugaciunile" sunt vectori dinamici ai caror beneficitate este cu atat mai mare cu implicarea, constientizarea, increderea si concentrarea sunt mai mari.

Intregul sistem ReiKi este un vector deosebit de complex si greu de copiat si de conceput un sistem similar la nivelul cunoasterii umane de azi (in ciuda faptului ca numarul unor astfel de clone, supranumite si <scoli ReiKi> este de ordinul sutelor; incontestabil, fiecare aduce ceva nou, pentru ca si un mugur aduce ceva nou copacului). Mai mult, ReiKi opereaza cu patru simboluri, care sunt vectori deosebit de puternici, si sunt in rezonanta cu planeta pe care traim, cu Luna, cu Soarele si respectiv cu Universul in care ne aflam (pentru moment).

Exista de altfel nenumarati vectori simboluri: semnele samanilor, cele tibetane, reprezentarile mitologice, simboluri de mare forta precum Triskelul la celti sau Uroborus in bazinul mediteranean, alfabetul runic (Futhark, extraordinar de puternic), alfabetul ebraic (de asemenea puternic) si chiar alfabetul arab. Vectorii simboluri sunt utilizati cu succes in radionica, geobiologie sau Feng Shui (remediile Feng Shui constituie ele insele vectori, dar, pentru a nu incarca habitatul cu saci de jucarii si pietricele, si pentru a nu il transforma in zona culturala chineza, se pot utiliza semne grafice evocand trasaturi caracteristice semnificative ale remediilor necesare).

In ceea ce priveste programarea constienta, procedeul de vectorizare este relativ simplu, dar implica o buna concentrare si un grad inalt de responsabilitate. Se creeaza o sfera energetica (anumite miscari si gesturi, sunt menite sa amplifice procesul, chiar dansuri la vraci, samani, calusari), urmeaza aplicarea unui program, a unui scop, se sacralizeaza si se insufla fluxul vital universal.

Acest flux universal se regaseste la nivelul fiecarui element al oricarui regn: mineral, vegetal sau animal, la nivelul oricarui element al Creatiei, functie de pozitia sa pe scara complexitatii, a evolutiei. De asemenea, tot ce creeaza omul, imprumuta prin intermediul acestuia o mica parte din acest flux, in raport cu aportul lui efectiv; astfel o lingura de lemn detine o cantitate ceva mai mare din fluxul vital decat o lingura metalica produsa prin procedee tehnologice la care omul nu a avut un aport direct semnificativ. O amprentare, energie si flux vital.

Franz Bardon merge ceva mai departe si ii da si un nume vectorului, fiindca, spunea el: "Ceea ce nu poseda un nume, un simbol propriu, sau un semn exterior este lipsit de importanta".

Exista personaje ce urmaresc a face bine aplicand diverse tehnici de vectorizare. Desi aceasta notiune este relativa. Binele absolut, notiune eminamente teoretica, porneste dinspre uman si are tendinta ascendenta; creeaza goluri si vulnerabilitati. Raul vine de "jos" si rezoneaza usor cu umanul avand tendinte de stabilizare si de extindere.

Mioriticul nostru areal este un exemplu elocvent. Lacomia s-a completat cu setea de putere si dominare, dand nastere unei "clase" de foarte joasa speta, instalata stabil si ireversibil, evident in expansiune. Adancirea diferentelor dintre aceasta tagma si plebea este greu de conceput pentru secolul 21, dar ea continua. Exista o singura patura intermediara intre opulent si pauper, acea pseudoinstitutie capusarda denumita "aparatul de stat in birouri", semi-imbogatitii, un fel de lachei-rezerva pentru zile negre (singura institutie reala, viabila si activa in Romania fiind jaful national).

Gravele discrepante dintre specia-lider si plebe, acumularile inimaginabile, aroganta, dispretul, sila, nepasarea (sentimente oarecum pasive, ce nu pot genera un suport energetic suficient) fata de platitorii secatuiti, duc inevitabil, conform acelei legi universal valabile a actiunii si reactiunii, la sentimente de raspuns deosebit de puternice si mai ales foarte active: invidie, ciuda, intoleranta, ura, ce genereaza la randul lor vectori inconstient programati pe purtatoare de energii intens negative (ceea ce afecteaza bineinteles si plebea, care constituie de fapt emitatorul).

De multe ori anumiti indivizi (josnice exemplare ale speciei in viata de zi cu zi) apar in mass media numai lapte si miere, cu zambete largi si false, cu glume proaste la care rad copios, in scopul de a diminua sentimentele provocate plebei (efectul acestora este relativ cunoscut la nivelul lor). Nicidecum din interese electorale pentru ca in mascarada alegerilor plebeul nu are nici un cuvant, poate vota sau nu, rezultatul este acelasi, stabilit cu mult timp inainte. Este doar o "reconciliere" periodica, cateva zile de calm, inaintea catorva ani de jaf organizat si crima prin infometare. Cateva zile in care romanii mananca minciunele cu multa pofta, pentru ca apoi cativa ani sa fie satul de toate.

Efectul vectorilor inconstient programati nascuti din adanci sentimente de mahnire se rasfrang in general asupra membrilor familiei: accidente rutiere, de vanatoare, droguri si alte dependente, boli nervoase, scandaluri publice, manifestari antisociale, inadaptare la o societate ostila. Si nu datorita carentelor in educatie sau unui IQ caruia nu i s-a acordat atentie.

Agresiunea Psihica

Atacul psihic. Forme si manifestare


Tot Universul este tesut din particule energetice. Sursa principala de energie pentru noi este Soarele, care timp de miliarde de ani a acumulat energia cosmica si acum ne-o reflecta noua. Particulele energetice, strabatand tot Universul, se descompun in diferite particule mai mici. Ajungand pana la Pamant, ele energizeaza tot ce se afla in drumul lor. Aceasta energie a participat la formarea atmosferei, naturii si vietii pe Pamant. Tot ea ne mentine viata si echilibrul ecologic.

->articolul complet

Carti