HyperEnergy

The energy is everywhere...

Agresiunea psihica

Atacul psihic, forme si manifestare


Tot Universul este tesut din particule energetice. Sursa principala de energie pentru noi este Soarele, care timp de miliarde de ani a acumulat energia cosmica si acum ne-o reflecta noua. Particulele energetice, strabatand tot Universul, se descompun in diferite particule mai mici. Ajungand pana la Pamant, ele energizeaza tot ce se afla in drumul lor. Aceasta energie a participat la formarea atmosferei, naturii si vietii pe Pamant. Tot ea ne mentine viata si echilibrul ecologic.

Orice corp si obiect are propriul camp energetic. Campul acesta contine mii de parametrii. Pe unii ii cunoastem deja din fizica, altii inca nu sunt descoperiti. Fizicienii din toata lumea cerceteaza campul energetic uman cu metodele cele mai moderne. Campul energetic sau aura noastra se poate fotografia, masura si poate fi vazuta in infrarosu. Pentru a avea o anumita imagine a valorilor pe care campul energetic le are, vom face apel la etaloanele de masuri cunoscute, neexistand inca un sistem specializat de masuratori

Corpul uman este inconjurat de particule energetice, numite leptoni. La omul obisnuit, volumul leptonilor este intre 3, 5-4 mc de aer, la cei cu capacitati asa-zise paranormale sunt 4, 5-5, 5 mc. Volumul acestora se masoara cu ansa. Campul energetic contine, de asemenea, specrul de lumina cu o anumita frecventa. La omul obisnuit frecventa consta in 70% unde milimetrice, 15% centimetrice si 15% decimetrice, cel cu capacitati paranormale are cca. 85-95% unde milimetrice, 8-3% centimetrice si 7-2% decimetrice.

Vectorii sunt intens aplicati si de organizatii oculte, existand si aparate specializate cu foarte bune performante (de exemplu tepafonul de care vorbesc Adolf Hemberger, cat si Franz Bardon in "Frabato Magicianul"), dar si de secte, de subunitati din armatele marilor puteri sau de servicii "selecte", cu aparate mai putin performante.

Se regasesc sub diverse denumiri, unele tehnice, altele fanteziste: vectori, sfere, sfere de energie, bile (sau bilute), spatii, forme-gand, idei-forma, egregori (emisiile psihicului colectiv necesita insa un suport energetic serios pentru a deveni vector; ori aroganta, de exemplu, nu poate genera un astfel de suport). Franz Bardon le numea elementali. Poate sa nu fie chiar o confuzie, mai ales ca Bardon atribuie vectorilor sai puteri si calitati de entitati dotate cu inteligenta si suflet, creaturi zamislite de catre spiritul uman. Iar acceptul general pentru elementali este acela de forte semi-inteligente din natura. Meritul lui Franz Bardon, pe langa acela de a scoate aceasta tema din cartile destinate unor cercuri ultra restranse, consta in faptul ca a pus la dispozitia celor dornici de cunoastere o analiza serioasa la care a adaugat fantastica sa experienta. Cartea sa "Initiere in Hermetism sau Calea adevaratului Adept" este un document riguros stiintific si un drum deschis pentru toti cei ce cauta, dar nu doresc sa intre in contact secte, loji ori alti "proprietari ai Cunoasterii".

Puterea energiei corpului depinde si de polaritate. Corpul energetic retine particule pozitive, negative si neutre si multe altele, carora noi inca nu le cunoastem denumirea. Cu cat volumul leptonic, procentul undelor milimetrice si polaritatea pozitiva este mai mare, cu atat puterea de vindecare a bioterapeutului este mai mare.

Toate particulele se gasesc in permanenta miscare. Dupa legile fizicii stim ca ele vibreaza, se atrag, se resping, se transforma in diferite tipuri de energie. Psihoparticulele sunt responsabile pentru planul psihoemotional. Toate particulele penetreaza corpul energetic si fizic. Cel mai repede patrund particulele informationale aducindu-ne informatia despre tot ce ne inconjoara aici si in departare. Totodata ele duc informatia despre om in Univers, patrund in corpul nostru alte particule. Corpul nostru fizic capteaza toate particulele prin supafata pielii, prin puncte bioactive, care sunt cunoscute in acupunctura, prin crestet, prin maini, prin piciore, prin respiratie si alimentatie.

Creierul, ca o antena mare, concentreaza toata informatia si cu ajutorul unor mecanisme si a sistemului endocrin transforma leptonii in bioparticule de marime 10e-9 si le repartizeaza tuturor sistemelor, organelor, celulelor corpului fizic prin anumite canale si centre energetice mentinand functia normala a organismului. Pana cand structura parametrilor corpului energetic este echilibrata si corpul fizic este sanatos. In cazul dezechilibrului scade functia unor sisteme, organe, celule. Apar diferite afectiuni.

Toate particulele energetice vibreaza, transmit informatia de la una la alta. Asa cum toate campurile umane se intrepatrund si se intersecteaza, informatia se transmite de la un corp energetic la altul, dar creierul prelucrand informatia formeaza imagini despre tot ce ne inconjoara in natura si ce reprezentam noi ca fiinte umane.

Intotdeauna campul energetic lasa o urma pe tot ce am atins candva, cui i-am strans mana, pe cine am alintat sau l-am lovit, pe toate obiectele care ne-au fost dragi, ne mentine legatura intre noi si cei ce ne sunt apropiati. Fiecare fotografie este o urma energetica. Fiecare casa sau apartament au impregnat toata informatia despre cei ce au locuit sau locuiesc in casa, dar si despre bucuria sau necazurile, certurile acelora care au trait aici. De aceea, mutarea in casa noua, se impune refacerea zugraveala sau sfestanie casei.

Deseori se simte ca unele obiecte sau lucruri fac bine, bucura, altele aduc ghinion. Unii oameni atrag, altii resping, etc. Toate lucrurile acestea se petrec la nivel energetic, adica al subconstientului.

Se stie ca unii oameni au un instinct foarte dezvoltat si presimt unele lucruri dinainte. Asta inseamna ca subconstientul lor este puternic si daca il asculta se vor descurca mai bine in viata. Informatia se transmite de la om la om, de la om la obiecte si invers. Asa stau lucrurile pe planeta noastra si in tot Universul.

Energiile cosmice influenteaza tot ce se gaseste in Univers si pe Terra. Toate campurile fiintelor vii si ale naturii se influienteaza reciproc. Pentru pastrarea armoniei campului bioenergetic ajutorul vine de la psihoparticulele care se transforma prin epifiza si echilibreaza planul psihoemotional. Cand functia epifizei este scazuta si campul energetic este dezechilibrat, apar diferite afectiuni ale sistemului nervos central si vegetativ.

Epilepsia si alte boli ale sistemului nervos sunt provocate de un dezechilibru energetic foarte profund. Exista rezolvate foarte multe cazuri de epilepsie si comportament neadecvat, prin echilibrarea campului energetic.

Puterea psihoenergiei depinde de gandirea omului. In ultimii 50 de ani s-a uitat de puterea gandirii care poate fi pozitiva, adica constructiva, sau negativa, adica distructiva. Fiecare gand, pune in miscare particule din biocampul. Le concentreaza, le tine in camp sau le trimite in afara lui. De aceea este foarte important ce gandim. Fiecare gand inca neformat, nepronuntat, deja a si ajuns la destinatie. Fiecare gand formeaza in campul eteric o forma energetica (forma-gand) de sine statatoare.

Gandurile de aceeasi polaritate si frecventa (fie pozitiva, fie negativa) se aduna, se maresc in volum.

Gandurile pozitive de pace, dragoste, bucurie, calmeaza, echilibreaza fizic si psihic, ajuta sa se comunice mai bine, sa se reuseasca in rezolvarea problemelor, sa fie vazut viitorul cu optimism, chiar si avand unele greutati in viata. Ajuta la a mentine structura campului energetic, primita prin nastere, intr-un echilibru armonios, la pastrarea sanatatii corpului fizic si la trecerea mai usoara prin toate incercarile vietii. Gandurile pozitive vibreaza la un nivel inalt si ridica in plan spiritual. Ajuta la realizarea ca om si in toate celelalte planuri: fizic, psihic, material si psiho-emotional.

Gandurile negative de invidie, gelozie, ura, manie, barfele, blestemele, farmecele, toate nemultumirile au vibratii de frecventa joasa. Acest camp concentreaza mai multa energie negativa din mediul inconjurator si si iradiaza toate particulele negative, incarcand negativ pe toti si tot ce il inconjoara. Ori de cate ori ne dorim un lucru foarte mult, noi il construim pe plan mental. Orice gand distrugator, adica negativ, incepe sa existe la acel nivel de vibratii joase.

Toti suntem legati prin campuri energetice si gandurile noastre. Aceasta explica faptul ca agresiunile psihice deseori sunt facute incinstient. Oamenii inca nu si-au dat seama de puterea gandirii. Ei nu stiu, dar creeaza ceva ce are o viata proprie in natura. Ceva ce nu se distruge, ramane aici langa noi si influenteaza toate planurile vietii noastre. Nu e bine sa emitem ganduri negative, caci ele se vor intoarce intr-un fel sau altul de unde au plecat si mult amplificate in puterea lor negativa, fiindca in calatoria sa gandul vostru negativ a mai captat si alte ganduri negative de vibratie joasa.

Stim proverbul <Tot ce se aseamana se aduna>. Cu cat se strange mai multa energie negativa in campul energetic, cu atat mai mult se va crea dezechilibru si energetic si fizic si psihic si spiritual.

Formele-gand, plutind prin spatiu, influenteaza alte fiinte vii, le poate afecta sau ingreuna starea celor ce ne inconjoara acasa, la serviciu, in mijloacele de transport si oriunde ne aflam noi.

CUM SE PETRECE ATACUL PSIHIC?


Constient din partea unor oameni si din rautate, inconstient din partea altora. Poate fi direct sau indirect. Poate fi ziua sau noaptea, cand omul este mai deschis energetic si nu se poate proteja constient.Poate fi provocat de una sau mai multe persoane. Trimis de rude, vecini, dusmanii vostri sau de oameni straini (vrajitori). Poate fi indreptat asupra unei persoane, a unei colectivitati sau a unei comunitati.

CUM SE SIMTE ATACUL PSIHIC?


Atacul psihic provoaca dezechilibru pe toate planurile, acutizeaza afectiunile cronice, pot sa apara afectiuni noi, schimba comportamentul, duce la discomfort total. Daca omul nu iese repede de sub atacul energetic, starea lui se agraveaza mai profund, chiar poate duce la dezvoltarea tumorilor si la moarte.

Din experenta Dr. Maria Kant am preluat doua cazuri pe care domnia-sa le-a facut publice:

Anul acesta mi s-a adresat o doamna din Pitesti, 35 ani, Andreea I.

Ne-a povestit ca pana in 1997 se simtea bine, nu avea nici o afectiune grava, era vesela, in bune relatii cu toata lumea, multumita de viata.

Totul ii mergea bine si acasa si la serviciu. In decursul unui an totul s-a schimbat. Acasa se simtea bine, insa la serviciu totul se schimbase. Mai ales cand in biroul ei intra dl.M.A. si cu cat el ramanea mai mult timp in birou, cu atat mai prost se simtea dansa. A inceput cu un disconfort usor, cu dureri de cap, ameteli, insomnii, vise neplacute, cu apasare pe cap, o stare de slabiciune, moleseala, lipsa puterii. Pe zi ce trecea ii scadea puterea de concentare, pofta de mancare, avea cosmaruri, a devenit irascibila, fricoasa, depresiva, nu avea chef de nimic. Isi pierduse vointa de a se lupta cu starea ei. Totul mergea rau. Au aparut probleme cu colegii, la serviciu si acasa. I s-a schimbat si comportamentul. Prefera sa se izoleze. Simtea ca prin interiorul ei se pierduse ceva, plecase ceva. Din luna in luna starea ei se agravase foarte mult, accentuandu-se toate simptomele. Toate analizele facute erau bune, dar nici un tratament nu a ajutat-o.

Citind despre fenomenele paranormale, si-a dat seama ca ceva nu este in regula pe plan energetic. A incercat sa discute cu colegul ei. L-a intrebat de ce ii trimite energie negativa? De ce o incarca energetic? De ce ii face rau? Dansul i-a raspuns ca de catva timp a descoperit ca are capacitati paranormale. A gasit-o pe dansa cea mai deschisa si mai receptiva la manipularile lui energetice. El se antrena constient pe campul ei energetic, daca poate s-o doboaresau sa o dezechilibreze total.

La intrebarea ei Daca nu se teme ca va fi pedepsit de DUMNEZEU ca-i distruge sanatatea?- el a raspuns ca nu-i pasa!

Asta e o crima energetica, asa cum dl. M.A. a procedat constient. E o agresiune, un atac energetic.

Cand venise la noi, campul energetic al d-nei era foarte dezechilibrat si parametrii mult scazuti in polaritate, frecventa, etc. Dupa consultatie si tratamentul nostru, de 10 zile, pacienta a revenit la normal. Au disparut toate simptomele, si-a recapatat vitalitatea, puterea fizica si psihica, somnul, vointa. Am invatat-o sa se protejeze singura. Astazi dna este sanatoasa si nu se mai lasa influentata de nimeni. Acum nimeni nu-i poate face nici un rau.

In experienta mea de medic, am vazut un caz mortal al unui copil, deochiat. Era intr-un sat din Siberia, in anii 70. Atunci nu stiam ce sa fac, acum e mai simplu - echilibrez campul energetic. Asa mi-am salvat un fin.

In toata practica mea de medic m-am convins ca nu trebuie sa ignoram nici o metoda netraditionala sau populara pentru a ajuta mai bine pacientii nostri. De aceea combin tratamentul traditional cu metode naturiste, masaj, hipnoza, osteopatie, bioenergie etc. Rezultatele m-au convins de eficacitatea lor. Acum n-as putea lucra altfel. Pe langa tratament, invat pacientii cum sa-si pastreze energia si cum sa se protejeze de atacul psihic sau energetic.

Definitoriul avertisment

Vrajitoria exista din timpuri imemoriale. In ciuda progresului civilizatiei umane, practicile de manipulare a semenilor s-au pa strat si diversificat, multe dintre ele dovedind o regretabila eficacitate. Nu este vorba despre superstitii sau autosugestie; din nefericire pentru noi toti, ritualurile magice poseda o forta reala.

Doamna Nina Petre apreciaza ca problema agresiunilor psihice prin practici vrajitoresti este de mare actualitate. Datorita calitatilor sale paranormale, autoarea poate depista prezenta farmecelor si blestemelor in biocampurile umane. In activitatea sa de consilier parapsihologic, desfasurata pe parcursul mai multor ani, ea a constatat amploarea ingrijoratoare a atacurilor prin magie neagra.

Vrajitoria este la ora actuala un fenomen de masa. Efectele sale sunt devastatoare pentru vietile multor oameni. Nu exista un control social sau mijloace legale de combatere a ei. Totusi, spre norocul nostru, al tuturor, influentele nefaste ale vrajitoriei pot fi respinse prin Puterea lui Dumnezeu si a ingerilor Sai.

Precum terifianta contaminare radioactiva, indeletnicirile vrajitoresti, desi nu sunt intotdeauna vizibile cu ochiul liber, polueaza cumplit mintile si sufletele oamenilor, degradandu-le pana si trupurile. Nutrim speranta ca indivizii tentati de a face un astfel de "pact cu Diavolul" vor intelege ca aceasta initiativa este nu numai condamnabila, ci chiar periculoasa pentru ei si pentru cei ce le sunt dragi. Tot raul la care devin complici se va intoarce, mai devreme sau mai tarziu, impotriva lor...

Agresiunea psihica

In vremurile de astazi nu mai este elegant sa lovesti cu pumnul sau cu bata pentru a-ti satisface interesele. In schimb, a luat o amploare greu de controlat asa-numita agresiune psihica. Aceasta izvoraste din adancul sentimentelor de ura, invidie, razbunare sau, pur si simplu, din setea de a provoca raul cuiva, fara riscul ca agresorul sa fie descoperit si pedepsit.

Din punct de vedere spiritual, raul este o energie intunecata, care, provenind din anumite surse, are posibilitatea de a se raspandi rapid in atmosfera psihica, infestand-o. Dupa cum aerul este indispensabil plamanilor, atmosfera psiho-mentala hraneste mintea cu idei, emotii, intentii. Poluarea gandurilor, a sentimentelor, este un fenomen la fel de real si grav ca si poluarea aerului. Agresorul psihic preia din spatiu o mare cantitate de energie malefica, pe care o dirijeaza asupra victimei. Acest flux energetic otravitor invadeaza organismul fiintei agresate, tulburandu-i functiile vitale, psihice, mentale.

La baza atacurilor psihice pot sta motive diverse, unele de-a dreptul naive, altele ingrijorator de grave. Printre acestea se afla: lipsa de loialitate intre concurenti; setea de parvenire prin distrugerea celor competenti; dorinta de a iesi in evidenta cu orice pret complexul culpabilitatii, persistand ca o obsesie periculoasa in mintea celui ce ataca; rautatea specific femeiasca, manifestata atunci cand apar rivale atragatoare; lupta barbatilor pentru a li se recunoaste inteligenta si farmecul viril; tendinta de eliminare a adversarilor politici; razbunarea unor conducatori pe supusii recalcitranti; practica anihilarii celor considerati dusmani, pe fronturile vizibile si invizibile ale vesnicelor razboaie; lupta dintre diversele doctrine politice, filozofice, religioase, etnice; neobosita concurenta intre agentii secreti; setea de castiguri banesti a specialistilor in magie neagra; boala psihica, cu dorinte ucigase, unde as pune pe primul plan paranoia.

Magia neagra

Agresiunea psihica prin magie neagra (vrajitoria) se aplica in mod direct sau indirect asupra oamenilor, folosindu-se ca arma principala emisia telepatica distructiva.

Atacul psihic direct are loc atunci cand victima se afla in fata agresorului. Acesta actioneaza pur mental sau combinand influenta mentala cu manipularea unor obiecte si vietati, cum ar fi: lumanari colorate in negru, brun, cenusiu, verde murdar, rosu sangeriu spre brun, galben-bej inchis etc; animale vii sau moarte (soareci, sobolani, pisici, caini, broaste, soparle etc); crucifixe din lemn sau os, vopsite in culori inchise; scoici necuratate, cu interiorul putred; pasari (gaini, bufnite, pescarusi s.a. , in functie de zona geografica); obiecte de tortura pentru fiintele sortite sacrificarii (foarfeci, cutite, clesti folositi la scoaterea ochilor si a maruntaielor, nuiele pentru lovirea victimelor, topoare mici etc).

Prin sacrificarea vietatilor nevinovate se aduc ofrande unor entitati inferioare (slab dezvoltate informational), supranumite duhurile Iadului (demonii). Acestea, satisfacute prin cruzimea sacrificarii unor fiinte inocente si slab protejate, devin intelegatoare si oarecum docile, executand cererile vrajitorilor de a provoca suferinte oamenilor-tinta. Victima poate fi adusa in casa agresorului sau agresorul, in casa victimei, care, de obicei, se afla in stare de inconstienta (beata, drogata sau hipnotizata).

Atacul psihic indirect se executa in absenta victimei, care, de obicei, nu are cunostinta despre ceea ce i se intampla. In majoritatea cazurilor, ea nu afla niciodata ca, intr-o anumita perioada a vietii sale, s-a aflat sub incidenta unor emisii energetice agresive si distructive. Metodele practice sunt aproape aceleasi ca la atacul direct. Lor li se adauga asa-zisele descantece ale departarii, care se deosebesc mult de cele folosite in fata victimei. Acestea din urma sunt ceva mai blande, pentru ca nu cumva persoana agresata sa moara in timpul ritualului, fapt ce le-ar aduce grave complicatii celor aflati de fata.

Rezultatele aplicarii acestor practici de influentare a biocampurilor umane sunt imprevizibile. Nici vrajitorul insusi nu poate garanta efectul optim al actiunilor sale. De la un caz la altul, acesta are o intensitate maxima, medie sau aproape nula. De multe ori, agresorului ii scapa actiunea de sub control, facand, in mod inutil, multe victime, fara a-si putea atinge scopul propus.

Majoritatea oamenilor rezista agresiunilor psihice, mai ales daca ele sunt programate pe termen relativ scurt (o luna, 3 luni, 6 luni). Atacurile programate pe termen lung ( ani de zile sau toata viata) si cele repetate la anumite intervale de timp (calculate dupa norme stiute numai de catre practicieni) pot avea consecinte deosebit de grave.

Oricare dintre aceste doua tipuri de agresiuni psihice ar fi folosit, daca agresorul are talentul Satanei, victima va suferi enorm din punct de vedere fizic si psihic. Din nefericire, astfel de agresiuni sunt arareori pedepsite si numai acolo unde exista legi pentru judecarea vinovatilor prinsi asupra faptului.

Vrajitoria - Otravita portie de libertate

Raul de pe lumea aceasta nu se datoreaza doar prostiei si slabiciunilor omenesti. El este efectul energiilor vehiculate de entitatile malefice invizibile. Acestea ii indeamna pe oameni sa produca mult rau in ei insisi, dar si in jurul lor. Unele persoane sunt foarte receptive la intentiile negative care li se sugereaza pe nevazute si le pun in practica fara sa regrete. O problema arzatoare a demonilor este cum sa le domine vietile celor ce slujesc Binele si asculta vocile curate ale ingerilor lui Dumnezeu. Aici joaca un rol important vrajitoria.

Vrajitorul este un colaborator de nadejde, puternic si instruit inspre rau, al lui Satan. Profitand de interesele meschine si patimile omenesti, el trimite energii perverse catre victimele indicate de clienti, transformandu-le viata intr-un cosmar. Astfel, vrajitorul, prin biocampul si capacitatile sale mentale, amplifica ideile satanice, distructive. Cu scopul de a-si concretiza intentiile murdare, el se foloseste de spiritele negre pentru a-si satisface clientii. Dar si fortele Intunericului profita de talentele lui pentru a-si implini planul stra tegic de distrugere a lumii (suferinte din belsug, pentru cat mai multe fiinte nevinovate).

Practica vrajitoriei are o mare raspandire in Romania, lucru trist, recunoscut cu ingrijorare si de catre unii slujitori ai Bisericii. Parintele exorcist Ilarion Argatu, de la Manastirea Cernica (Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!) se mira adeseori de amploarea acestor indeletniciri blestemate. Sfintia-sa spunea ca la inceputul carierei sale duhovnicesti, prin anii 30, arareori se putea auzi de asemenea fapte. Astazi, influenta vrajitoriei creste ingrijorator, mai ales de cand cu libertatea si democratia, primite parca din lingurita, iar oamenii, ca o consecinta directa a acestui trist adevar, devin tot mai mizerabili.

Chiar si cei care nu cred in vraji pot sa le cada victime. Bravada si ignoranta in fata acestui fenomen pot alimenta sugestia primita pe cale telepatica - parte componenta a agresiunii prin vrajitorie - ca individul sa suporte pasiv fluxurile malefice napustite asupra sa. Daca omul nu crede in puterea farmecelor, nici nu intentioneaza sa lupte impotriva lor. Daca s-a intamplat ca a devenit victima acestora, ar putea avea necazuri mari. Urmarile acestor practici necurate pot fi : moartea, mutilarea, accidentele, distrugerea psihica, ruinarea sanatatii trupului, pierderea de persoane dragi sau a unor bunuri materiale, ruperea relatiilor interumane s.a. Daca populatia noastra, in ansamblu, ar fi ceva mai spiritualizata, ar trata aceste ocupatii cu seriozitate, considerandu-le niste delicte grave. Oare cu ce se deosebeste un criminal in serie de o vrajitoare care provoaca de la distanta, contra-cost, moartea multor indivizi?

Ca un simptom alarmant al ipocriziei omenesti, slujitoarele magiei albe se pretind a fi oponentele magiei negre, diavolesti. Numai ca atata timp cat si practicile de magie alba produc haosul in vietile victimelor, dupa bunul plac al celor ce platesc bine (legand si dezlegand cununiile, distrugand familii, aducand fete nevinovate in paturile celor bogati, ajutand infractorii sa castige bani cu nemiluita etc), atunci care mai este diferenta? Nici o vrajitoare nu tine cont de Binele si Intelepciunea Divina.

Nu exista alta cale de a lupta cu fortele demonice decat prin Puterea lui Dumnezeu! Salvarea sta in forta si tenacitatea victimelor de a invoca personal ajutorul Dumnezeului cel Prea Puternic. Nu este suficient sa ai un suflet minunat si sa faci fapte bune, mai trebuie sa ai si mintea treaza, gata de lupta cu rautatea Necuratului. Daca, spre norocul tau, constientizezi momentele in care esti supus unui asalt hipnotic malefic, fereste-te sa iei decizii importante pentru viata ta, odihneste-te si evita actiunile periculoase. Roaga-te la Bunul Dumnezeu sa-ti dea puterea de a rabda si a scapa cu bine din raul care incearca sa te copleseasca!

Infernul din familie

Ce poate fi mai dureros pentru individ si societate decat numarul mereu crescand al familiilor nefericite? Am descoperit, de-a lungul timpului, manifestari socante, unele aparent absurde, altele de o violenta incredibila, ale unor barbati care se considera buni familisti. Adulterele abunda, alimentand celebrul triunghi conjugal, care nu este o forma tocmai linistita a relatiilor interumane. De obicei, sotul vine beat acasa, terorizandu-si familia. Salariul, proaspat incasat, a fost cheltuit rapid cu amanta, iar viata familiei se bazeaza doar pe castigurile sotiei. Sotul se infurie din orice, sotia i se pare insuportabila, iar copiii, plictisitori peste masura. Ce cauze pot aduce familia intr-o situatie atat de nenorocita si, din pacate, prea des intalnita?

Multe femei casatorite m-au rugat sa verific existenta unor amante si sa aflu prin ce metode au fost incetosate mintile celor cu care s-au unit prin cununie. Din pacate, mijloacele de cucerire a barbatilor sunt numeroase, unele mai rafinate decat altele. Perversiunile sexuale, invatate de unele femei cine stie de pe unde, reprezinta o arma puternica pentru a-si atinge scopurile. Numerosi barbati, care pana mai ieri erau soti model, s-au transformat in bestii, donatori de bani sau bijuterii sterpelite din casa, hoti, traficanti de orice... Unii si-au parasit sotiile si copiii. Altii isi duc mai departe viata de familie, incercand sa arate lumii ca totul este in regula.

Desi traim intr-o tara cu oameni care, in majoritate, se tem de pedeapsa Divina, am remarcat a reactie adversa puternica la credinta normala in Dumnezeu. Am senzatia uneori ca Romania s-a transformat intr-o tara a vrajitoarelor. In multe localitati, aproape fiecare strada adaposteste macar o specialista in farmece. Ea leaga si dezleaga vietile si destinele unor oameni, fara sa se gandeasca prea mult la consecintele grave ale acestor indeletniciri. Unele se lauda ca tin cu Dumnezeu si folosesc lumanari, cruci, sare, cositor, mercur, apa sfintita, facandu-si enorm de multa publicitate. Dar, indiferent ca actioneaza cu buna sau rea intentie, inconstienta lor produce victime. Ajutandu-i pe unii, ii nenorocesc pe altii.

Mai rau chiar, unele specialiste, ascunse de ochii si urechile mass-media, folosesc mijloace de manipulare deosebit de periculoase. Multe persoane au gasit in preajma sau in interiorul locuintelor anumite obiecte ciudate : oase de pasari legate cu ate colorate ; bucati de paine unse cu lichide colorate si lipicioase ; gunoi ciudat pe pragul casei ; oua, in locurile unde gainile nu au acces ; papusi facute din carpe legate cu snur ; broaste vii sau moarte, ajunse ca din senin in casa ; fotografii intepate cu ace si multe altele. Oricat am fi de realisti, trebuie sa remarcam coincidenta unor astfel de aparitii cu declansarea perioadelor pline de nenorociri in vietile oamenilor.

Gravitatea urmarilor difera de la un caz la altul: familii dezorganizate in timp record, accidente, boli incurabile, devieri de comportament, incendii, decese... Spunand sus si tare ca astfel de vraji nu sunt posibile, fiind doar rodul imaginatiei, incinse de prea multe lecturi despre fenomenele paranormale, a unor persoane instabile psihic, dovedim o atitudine inconstienta. Ignorand existenta raului din jurul nostru, acceptam sa convietuim cu el, il ajutam si, in acest caz, nu mai avem dreptul sa ne plangem ca faptele reprobabile sunt din ce in ce mai numeroase...

Persoanele atacate prin magie neagra prezinta simptome specifice : depresii, dureri de cap (mai ales in zona cervicala), stari de lesin, senzatii de intunecare a mintii si... nelipsita obsesie a mortii. Cand se intervine prin vraji pentru indepartarea sotului de sotie, unul dintre cei doi nu-l mai suporta pe celalalt in preajma sa ; are momente cand il vede cu un chip respingator, adeseori simtind nevoia sa o ia la fuga sau sa il omoare. Manifestarile pot fi reciproce.

Raul se intinde nestingherit in societatea noastra. Divorturile abunda, ca si violenta - intr-un cuvant, nefericirea. Pe cine sa dam vina ? Pe saracie, ignoranta, lipsa de civilizatie, lipsa de credinta in Dumnezeu sau pe infinita varietate a destinelor omenesti?

Agresiunea Psihica - Comentarii

Carmen Arwen, Galati

Agresiunea psihica.....La fel de durerosa ca abuzurile fizice sau verbale.Trebuie sa fii foarte puternic sa-i faci fata.Te duci la biserica, la manastire, la preoti, la calugari, la radiestezisti si nu gasesti raspuns la intrebarea: De ce? Abia dupa cativa ani (intre 7 si 9 de obicei), descoperi omul sau cartea care sa te indrume. Si ce descoperi? Ca totul porneste din tine. Descoperi ca ai uitat sa-ti ceri iertare. Doar ca, cu cat trece mai mult timp, acest tip de agresiune ti-a mutilat sufletul si ti-a luat iubirea. Si esti nevoit sa daruiesti ceea ce nu mai ai. Cine ne invata sa ne recuperam iubirea divina?

Valentina, Calarasi

Agresiunea psihica!!!!! Ma confrunt cu ea de mic copil. M-am obisnuit s-o identific si sa incerc sa ma lupt cu ea. E taree greu!!! Ma revolta lumea in care traim si ma bucur nespus ca v-am gasit !!! Traiesc inconjurata de oameni rai, parsivi, ignoranti, gelosi, nervosi, prosti - cum poti sa evoluezi in aceste conditii??? Sunt obosita psihic la maxim, nu stiu unde sa ma ascund , ma doare enorm de tare sa vad in ce se transforma oamenii si care este alegerea lor pe plan psihic, intelectual etc.

Florentina Craciun, Vaslui

La baza agresiunilor psihice sta frica. Frica are doua cauze fundamentale, in care va trebui sa lovim pentru a o lichida. Restul cauzelor sunt secundare, derivate din primele doua si vor putea fi distruse mult mai usor. In primul rand omul obisnuit se teme de moarte, de incetarea vietii pamantene. Stramosii nostri nu au cunoscut aceste sentimente, considerand, pe drept cuvant, moartea ca pe o mare sarbatoare, ca pe o eliberare. Pelasgii - fiii Pamantului si geto-dacii- fiii Geei, se considerau descendenti din Zeul Mortii, din stapanul celor doua taramuri: al vietii si al mortii. Abia stiinta secolului nostru a reusit sa demonstreze fenomenul reincarnarii, confirmand ca "salbatecii" nostri stramosi, pelasgii si geto-dacii, cunosteau despre viata si moarte mult mai multe lucruri decat stim noi. Pe drept cuvant, ne intrebam, cine sunt primitivii, ei sau noi?!

Frica de moarte a transformat fundamental profilul moral al oamenilor. Umilinta, lasitatea, pesimismul, supusenia, oportunismul si multe alte trasaturi negative de personalitate au patruns in om odata cu frica de moarte. Astfel, lipsa de demnitate personala duce la lipsa de demnitate nationala, la supunere statala. Sunt si au fost multe exemple din acestea de-a lungul vremurilor. Ce drepturi poate revendica lasul, umilul, pesimistul,coruptul? O concluzie: mostenim stari de frica din vietile anterioare sau primim de la parinti, prin ereditate, un sistem nervos mai slab, predispus la frica.

Majoritatea sentimentelor de frica nu sunt insa inascute, ci formate si educate in familia de baza, in societate chiar. Parintii slab informati invata copiii sa se teama de tot felul de aiureli: zmei, cotoroante, fiare salbatice, intuneric, bau-bau, pedepse, moartte, bataie etc. Ce dezastre se petrec in sufletele micutilor, ce cosmaruri nasc asemenea invataturi? Vom mai discuta despre acestea. Ca si despre filmele de groaza si chiar altfel de filme dar cu teme apropiate. Frica poate omori. Creierul uman trebuie obisnuit la eforturi psihologice. In fine, va fi necesar sa mobilizam subconstientul printr-o formula potrivita, apta de a smulge din radacini buruiana raului, a fricii, a timiditatii, a pesimismului si a dorintei de moarte. Efectul e garantat suta la suta in cazurile in care se cunoaste exact cauza raului. a timiditatii etc.

Cum se face raul prin vrajitorile - magie neagra? simplu: prin sugestie. Este suficient sa implantiezi in creierul cuiva uratenia fizica spre exemplu, si din acel moment el se transforma complet. Se va urmari permanent in oglinda, va evita cunostintele apropiate, nu va mai iesi mult in lume, se va teme treptat sa se adreseze pana si persoanelor foarte apropiate. De aici mai departe, caderea este simpla si rapida, exact dupa vointa celui care i-a dorit asa ceva. Tot astfel insa se poate face si binele. De aici si Descantecul. Descantatoarea vine si vede starea in care se afla bolnavul ii 'sufla' un descantec de vindecare si pe urma pleaca lasandu-l pe bolnav in grija subconstientului, adica a ingerului pazitor. Formulele de implantare in subconstientul bolnavului a sugestiilor de vindecare sunt aproximativ identice cu celelalte, numai directia conteaza. Deci este vorba de 'sugestie pozitiva' si ' sugestie negativa'. Dupa studiile mele cam asa se explica unele vindecari miraculoase, prin proceduri netraditionale: sugestia si autosugestia, credinta si ingerul pazitor, subconstientul.

Tot ce am spus aici se refera la atacurile psihice, cu toate acestea sunt multe de spus in legatura cu agresiunea psihica.

Carti