HyperEnergy

The energy is everywhere...

Dezvaluiri

Senzationalul incendiar


<Viitor cu cap de mort> uimeste mai ales prin revelarea unor realitati nebanuite, care ne invita catre domeniile enigmatice ale vietii si civilizatiei umane. In vara anului 2003, intr-o zona neumblata din muntii Bucegi, echipa Departamentului Zero (o sectiune ultrasecreta a Serviciului Roman de Informatii), a facut o descoperire epocala care ar putea schimba complet destinul omenirii. Presiunile diplomatice colosale venite din partea Statelor Unite ale Americii asupra Guvernului Romaniei pentru a nu divulga aceasta descoperire lumii intregi au condus la o intelegere temporara intre cele doua state si la o inedita colaborare de ordin stiintific si militar in cadrul echipei speciale care a plecat in Marea Expeditie. Implicatiile sunt insa mult mai complexe, datorita amestecului brutal al Ordinului Ocult al Iluminatilor care a urmarit sa preia controlul atat asupra locatiei descoperirii, cat si asupra expeditiei romano-americane. Expert in studierea si cercetarea fenomenelor stranii si totodata conducatorul unor operatiuni de importanta strategica exceptionala pentru statul Roman, Cezar Brad este eroul evenimentelor socante care s-au petrecut in Muntii Bucegi, dar si a celor doua intalniri memorabile cu un reprezentant de frunte al Iluminatilor, membru al grupului Bilderberg. Intentia autorului (Radu Cinamar) a fost aceea de a exprima simplu si concis anumite fapte si evenimente de o importanta covarsitoare pentru poporul roman pentru ca deja exista semnale si dovezi ca o otrava ascunsa tinde sa macine constiinta si sufletul neamului romanesc. Si nu este singurul pentru ca aceeasi parere e sustinuta de multe alte persoane cu functii inalte in administratie, economie, cultura si biserica. Radu Cinamar ne informeaza despre o parte din cel mai mare secret de stat din Romania care poate fi cel mai teribil secret de pe planeta. Demersul autorului este recunoscut chiar din prima pagina, si anume anihilarea zidului gros al disimularii, tainuirii si minciunii intretinute de factorii de raspundere si de interesele oculte ale anumitor organizatii si persoane din tara si din afara ei.

Descoperirea din Bucegi (I)


Teleportare sau disparitii misterioase in muntii Buzaului

In 1981 Departamentul Zero, care, desi face parte din SRI, are o activitate mai mult sau mai putin independenta, a fost solicitat sa intervina intr-o zona muntoasa, la Intorsura Buzaului. Zona era foarte retrasa si aproape nelocuita. Doi frati alpinisti se antrenau escaladand o stanca inalta si relativ izolata din masivul muntos, cu pereti abrupti. Unul dintre ei a urcat pana pe la trei sferturi din inaltimea stancii, unde a observat niste semne bizare sapate in piatra si aproape erodate de timp. Cand a ajuns sus, pe platforma ingusta a stancii, s-a aplecat si a ridicat un obiect ciudat de culoare galbena care semana cu un lant, dar in clipa urmatoare a disparut brusc sub privirea inmarmurita a fratelui sau care se afla jos, la baza stancii. A fost alertata Militia, au fost anuntati parintii, aflati la Braila. Initial, autoritatile l-au banuit, pe cel care i-a chemat, ca le ascunde adevarul. Insa tatal fratilor, fost alpinist, a escaladat si el stanca, a ridicat obiectul, si a disparut instantaneu in fata a mai mult de zece martori.

Au sosit imediat la fata locului mai multi ofiteri de Securitate de la Bucuresti, care au anuntat DZ in aceeasi seara. Zona a fost izolata de o echipa militara pe o distanta de o suta de metri in jurul stancii. Reprezentantii unei alte Directii din Securitate s-au ocupat cu dezinformarea satenilor si linistirea martorilor oculari.

In zilele urmatoare un elicopter a fost folosit pentru a cerceta de sus stanca respectiva. Obiectul era un gen de parghie ancorata in piatra stancii. Nu se stie cine, cum, si de ce a facut-o. Scrierea de pe stanca a ramas necunoscuta. Semnele pareau foarte vechi. Lipsiti de experienta si presati de panica creata, cei responsabili au dinamitat stanca. Dar in locul ei a continuat sa ramana un contur straveziu de culoare verde deschis, ca un abur usor. Dupa cateva zile insa, a disparut si el, definitiv.

O confirmare a acestor evenimente (descrise de Radu Cinamar in cartea sa, aparuta in vara anului 2004) o gasim chiar intr-un cotidian (ziarul Ziarul) unde se relateaza pe larg despre misterioasele disparitii. Iata un citat semnificativ: <O prima referire la astfel de disparitii face Dan Fodor, in Monitorul de Iasi. El relateaza despre doi braileni (sursa reporterului i-a cerut sa nu le dezvaluie numele), care, in anul 1980, au plecat spre catunul Nucu, dar, intr-un loc numit La Taharie, unul dintre ei s-a gandit sa faca o urcare pe una dintre stancile cu forme ciudate din zona. Folosind echipamente de alpinism, tanarul a urcat pana in varf, de unde a strigat la prietenul sau: <Uite ce am gasit!>. S-a aplecat, a ridicat ceva ce parea a fi un lant metalic si... a disparut. O vreme, cel ramas jos a asteptat ca prietenul sau sa termine cu glumele, apoi s-a convins ca s-a intamplat ceva cumplit. L-a anuntat pe fratele disparutului, care a sosit din Braila cu o echipa de zece insi, cativa dintre ei lucrand in Ministerul de Interne. Chiar fratele disparutului a urcat pe stanca. A gasit si el lantul metalic, pe care l-a ridicat si... a disparut si el. Nimeni n-a mai indraznit sa repete figura. Cei doi frati, cautati in zadar prin imprejurimi, n-au mai aparut niciodata.>

In primavara anului 1990, Cezar Brad a fost numit director tehnic al DZ, iar in 1992 au fost clarificate raporturile dintre DZ si Presedintia Romaniei. Seful statului a ordonat subordonarea totala si politizarea DZ; insa Cezar i-a prezentat cateva din realitatile socante care au fost descoperite de-a lungul timpului si implicatiile lor enorme in stabilitatea tarii, astfel incat buimaceala Presedintelui a facut loc unui acord asemanator celui vechi, in care DZ este cvasi-independent.

Un Bilderberg in Romania

In mai 2003, Cezar a primit vizita unui personaj important, pentru o discutie in particular; solicitarea intrevederii a venit prin intermediul SRI, ca urmare a unei interventii guvernamentale. Persoana era cetatean strain, insa cunostea Romania si vorbea foarte bine limba romana. SRI stia doar ca facea parte dintr-o loja masonica foarte importanta din Italia, ca detine un inalt rang nobiliar si ca are o mare putere de influenta financiara in Romania. Probabil ca relatiile sale politice erau, de asemenea, foarte sus-puse din moment ce a reusit sa penetreze zidul SRI-ului si sa ajunga pana la structura DZ. Cezar marturiseste ca percepea un fel de greutate si presiune nelamurita care se corela cu aceasta persoana. El a realizat atunci, pentru prima data, natura intrevederii: o lupta dificila, pentru ca simtea deja radiatia grea a acelui om, ca un nor neplacut care il invaluia si ii ascundea adevaratele intentii. Pentru aceasta intalnire, Cezar s-a pregatit temeinic, izolandu-se intr-o camera si intrand intr-o stare de meditatie profunda, pentru a afla mai multe despre persoana respectiva.

Asa cum apa sub forma de aburi poate fi transformata, prin scaderea temperaturii, in gheata, tot la fel, analogic vorbind, se petrece si cu informatia, care ajunge sa se concretizeze in planul fizic, pornind de la cel mai inalt plan, al ideilor. Mediul in care subzista ideile este eterul subtil universal, insa acesta nu este eterul la care face apel stiinta contemporana. Din aceasta realitate subtila, din acest plan al ideilor provin toate lucrurile si fenomenele, toate gandurile, materia de orice tip si absolut orice se concretizeaza cu nume si forma in planul fizic.

In stadiul ei primar, informatia este o anumita forma de energie vibratorie, specifica fiecarui aspect in parte. Pentru a cunoaste ceva anume, este suficient sa accesezi informatia pe nivelui ei propriu de vibratie, care face parte din oceanul nesfarsit al frecventelor de vibratie energetica din eterul universal. Asta e cel mai dificil de realizat, pentru ca este necesar sa ai nivelul de constiinta adecvat eterului subtil universal, si in plus, sa ai capacitatea de a selecta cu mare acuratete din multitudinea de frecvente de vibratie, pe aceea care te intereseaza.

O minte focalizata, bine pregatita si purificata de ganduri vicioase si parazite are puterea de a ajunge pana la nivelul eterului universal. Adevarata arta consta in selectarea corecta a frecventei de vibratie particulara pe care o cauti, la fel ca atunci cand vrei sa prinzi un post de radio si misti cursorul pe scala de frecvente a aparatului. Totul este rezonanta. Rezonanta intre tine, ca receptor de informatie, si aspectul de interes, ca emitator al informatiei. Evident, toate astea implica un antrenament adecvat si perseverent, dar rezultatele sunt pe masura. Este necesara insa o lunga perioada de practica intensa, care implica in primul rand elevarea deosebita a constiintei. Dar sa revenim la personajul straniu.

Un elicopter al SRI l-a adus pe acest domn, inalt, imbracat cu un costum negru si tinuta eleganta, dar trufasa. Avea un baston cu maner de fildes si incrustatii de aur. Fata lui exprima duritate, iar ochii verzi aveau un efect straniu, radiind o raceala neobisnuita. S-a prezentat sub numele de senior Massini. Era foarte sigur pe el si crea impresia unei persoane care obisnuia sa dea ordine. Era unul dintre venerabilii de frunte ale celei mai importante loja masonice din Europa si facea parte din cea mai influenta organizatie masonica la nivel mondial: Grupul Bilderberg.

O invitatie ce nu poate fi refuzata

Massini a intrat direct in subiect spunand ca oamenii sunt de doua feluri: cei care pot fi manipulati si condusi (marea majoritate), si ceilalti (care au anumite virtuti si o personalitate puternica). Venerabilul a precizat ca grupul pe care il reprezinta face parte din cel mai inalt ordin masonic si ca este foarte interesat de rezultatul discutiei. Cezar a adaugat ca stie unele aspecte legate de francmasonerie: organizatia e strict ierarhizata dupa modelul piramidal, are ritualuri de initiere foarte ascunse iar intentiile sale adevarate sunt secrete si total necunoscute pentru marea majoritate a oamenilor. Massini a recunoscut ca este Maestru in cea mai puternica loja masonica din lume, si ca acest fapt trebuie sa ramana un secret bine pazit pentru cei mai multi.

Grupul Bilderberg nu este propriu-zis o loja, ci inseamna mult mai mult decat atat. In lojele obisnuite exista o ierarhizare in treizeci si trei de grade, cu criterii bine stabilite, insa aceste loja reprezinta un fel de fatada pentru cei din exterior. Adevarata putere depaseste cu mult cel de-al treizeci si treilea grad ierarhic. Massini l-a invitat pe Cezar sa se alature grupului, lasandu-l sa inteleaga ca va avea multe avantaje. Veberabilul Massini manifesta o mare putere vitala si o forta psihica neobisnuita, in contrast cu varsta respectabila pe care o avea. Din pacate, radiatia lui subtila (prin care el era oricand capabil sa domine oamenii obisnuiti, slabi sau labili fizic ori psihic) era centrata in jurul unui imens orgoliu, a arogantei si a sentimentului de superioritate asupra celorlalti.

Massini a spus ca a solicitat intrevederea cu Cezar prin puterea si relatiile pe care le detine, deoarece ii cunoaste fortele si capacitatile de actiune ale lui Cezar, recunoscand ca pretuieste foarte mult aceste lucruri, mai ales daca Cezar va servi interesele grupului. La intrebarea lui Cezar despre scopul principal pentru care il invita sa faca parte din grupul Bilderberg, Massini a replicat rece ca el, Cezar, nu se afla in pozitia de a alege, si ca nu i-a propus sa intre in grupul Bilderberg, ci intr-una din cele mai inalte loji masonice mondiale, imediat subordonata grupului Bilderberg. A incheiat spunand ca nu are alta posibilitate decat de a accepta colaborarea cu ei. Cezar s-a hotarat sa insele vigilenta seniorului, si sub masca acceptarii propunerii, sa afle cat mai multe despre culisele masoneriei mondiale. Massini a inceput:

Initierea in secretele puterii

<Venerabilii nostri maestri din trecut au avut o viziune mareata, de ansamblu, asupra situatiei finale, care acum este foarte aproape. Ei nu s-au lacomit la interese meschine, egoiste, ci au dorit sa intareasca bazele masoneriei, adaptand de-a lungul timpului principiile ei directoare in conformitate cu specificul evolutiei umane. De ce s-ar fi ingrijit doar de ei si de familiile lor? Oricum aveau cei mai multi bani, cele mai multe bogatii si cele mai bune conditii de trai. Nu legasera intre ei juramantul de a se ajuta si sprijini reciproc la nevoie? Ei au fost adevaratii arhitecti care au initiat si stabilit principiile dupa care functioneaza sistemul social actual. Legat de acesti arhitecti care au conceput intregul plan inca de acum cateva mii de ani, nu-ti pot dezvalui mai multe deoarece este un secret teribil pe care nici cei din grupul Bilderberg nu il cunosc cu totii. La varful ierarhiei noastre se afla numai descendenti pe linie regala din arbori genealogici de sute si mii de ani. Suntem foarte atenti pentru a nu ne amesteca cu celelalte rase. Este vorba de familiile regale din Europa si de marii bancheri de la sfarsitul Evului Mediu. Ei au sesizat ca viata comunitara se bazeaza pe conducere.> Exista astfel doua grupe: marea masa a poporului sau gloata, si elita conducatoare care se straduia sa mentina bunul mers al turmei de oi. Pe aceasta constatare simpla s-a bazat intregul lor plan. Pentru ca mereu au existat interese antagonice, opuse, intre cele doua grupuri, lucrurile trebuiau aranjate in asa fel incat aceste interese contrare sa nu dispara niciodata complet, adica sa nu existe niciodata pace adevarata intre oameni. Pentru asta s-au servit prin diferite metode ambele grupuri, insa fara ca ele sa cunoasca acest lucru. Iluminatii nostri au impins iscusinta si abilitatea unor astfel de uneltiri pana la perfectiunea de a merge cu cate un picior in fiecare dintre cele doua barci, si totusi sa nu cada niciodata in apa!


Descoperirea din Bucegi (II)


<Banii si natura inferioara a omului care cedeaza in fata tentatiilor oferite le-a asigurat mereu succesul, si s-a ajuns ca aceasta reteta care folosea intriga, minciuna, tentatiile si prefacatoria, sa permita extinderea influentei noastre in intreaga lume.<Dar de ce facem toate astea? Simplu: motivul principal a fost si va fi mereu acapararea puterii! Aproape toate finantele lumii ne apartin gratie paienjenisului bancar pe care l-am tesut in ultimele secole. Bani, bani, tot mai multi bani! O idee fixa care trebuia raspandita pretutindeni. Dar pentru bani trebuie sa muncesti, actiune care consuma timp! Am format astfel un cerc vicios, fara rezolvare: oamenii au ajuns sa munceasca pentru noi, pana la epuizare atrasi mereu de bani, care sunt insa cheltuiti foarte repede datorita tentatiilor de tot felul exacerbate cu ajutorul publicitatii.><Chiar daca apar cativa oameni foarte bogati in lume, care nu fac parte din lojile noastre, ei nu sunt o amenintare, pentru ca sunt singuri, si nu urmaresc un scop precis, de mare anvergura. Pe cei mai multi insa ii atragem inca de la inceputul carierei lor in organizatie si astfel puterea noastra creste; cei care refuza nu rezista singuri. Daca devin o amenintare pentru noi, ne unim fortele pentru a le provoca falimentul. Obiectivul este acela ca respectiva persoana sa fie invinsa. De obicei, cand se afla in pragul colapsului total, ii oferim inca o data sansa pe care o refuzase initial. De cele mai multe ori el accepta. Urmeaza astfel o revenire spectaculoasa in afaceri, dar persoana trebuie sa respecte anumite conditii ferme din partea noastra, pe care nu le mai poate evita.><Totdeauna noi avem de castigat. Fie un om politic influent care sa ne sustina interesele, fie un mare om de afaceri ai carui bani ii administram noi, prin filierele noastre. Ne intereseaza sa cream cat mai multe astfel de cercuri vicioase. Astfel am format celula societatii,  familia, pe care am legat-o strans in lantul unor dependente interminabile: serviciu, casa, confort, masina, banca, contracte. Rolul cercurilor vicioase este de acrea dependenta, pentru ca atunci cand exista dependenta, lipseste libertatea. Dependenta atrage automat inrobirea, limitarea; oamenii trebuie sa fie cat mai limitati si mecanici in actiunile lor, care trebuie sa devina stereotipe. De aceea am impus munca divizata in domenii si subdomenii. Daca cerinta postului este simpla, omul devine in scurt timp un fel de robot care asculta ce i se spune si face ce i se ordona.>

Mass-media de propaganda

<Trebuie ca oamenii sa gandeasca cat mai putin, pentru ca altfel ei pot deveni periculosi, pot naste idei care sa fie contrare scopurilor noastre. Am permis astfel tehnologiei sa capteze masele de oameni prin anumite mijloace (a caror lipsa n-i s-ar parea acum o catastrofa): televiziunea, telefonul, computerul. Pe langa crearea dependentei populatiei fata de ele, aceste mijloace ne-au oferit si controlul difuzarii informatiei.>

<Informatia este pe primul loc in ceea ce priveste armele cu care actionam in lume. Controland mijloacele si institutiile mass-media, controlam implicit continutul si calitatea informatiei. Obiectivul de baza a fost acela de a obtine controlul asupra celor mai mari trusturi de presa, radio si televiziune din lume.>

<Dar cum acest lucru nu era suficient pentru controlul total al populatiei, am inceput sa sprijinim din umbra proliferarea distributiei de droguri. Se stie bine ca acestea, alaturi de tutun, alcool si cafea, distrug corpul omului, insa noi am intretinut deliberat o asa-zisa lupta de combatere a lor, care nu a facut decat sa intensifice si mai mult consumul acestora. Am creat concerne imense de fabricare a tigarilor, bauturilor si a cafelei. Aproape toti presedintii si patronii acestor giganti in lumea afacerilor sunt membri venerabili in lojile cele mai inalte ale organizatiei noastre.>

<Este deja dificil sa controlam mai bine de sase miliarde de oameni. O multime este cu atat mai usor de manevrat cu cat e mai dispersata si mai confuza. Daca, in plus, ea nu depaseste un anumit numar de persoane, atunci e chiar simplu, avand in vedere tehnologia de manipulare mentala pe care o avem la dispozitie.>

<Unul din scopurile principale a fost stoparea proliferarii oamenilor pe planeta. Mai mult, trebuia sa micsoram drastic populatia globului. Pentru asta aveam nevoie de metode care sa ucida in timp scurt un numar foarte mare de oameni. Am finantat proiecte ultrasecrete de cercetare pentru producerea unor virusi extrem de virulenti. Unele experimente au dat gres, altele ne-au multumit prin rezultatele obtinute.>

<Daca ceva sau cineva se opune, nu poate rezista mult timp impotriva noastra. Armele noastre nu sunt niciodata prezentate pe fata. Ele imbraca mai mereu o haina umanitara. Baza care ne da sursele de manipulare este constitutia unui stat. Alcatuirea ei este o adevarata stiinta a psihologiei si manipularii omului, de aceea reprezentantii nostri au luat parte la conceperea constitutiilor principalelor state-puteri ale lumii. Constitutiile trebuie sa aiba o forma umanitara, pompoasa, dar sa ascunda in profunzimea lor metode eficiente de subminare si control al populatiei.>

Marile revolutii si razboaiele mondiale

<Conflictele, revolutiile si razboaiele au constituit pentru noi o reala si uriasa sursa de venituri si o modalitate de dirijare si mentinere a influentei si puterii noastre la nivel mondial. Speculam orice dificultate economica, mai ales la tarile mai putin dezvoltate. Datorita influentei bancare pe care o avem, actionam din umbra la nivelul conducerii statului si la fel facem si in cazul statului advers. Nu ne implicam niciodata intr-o singura parte, pentru ca rezultatul poate fi incert. Perioada actuala se preteaza mai ales la crearea unor conflicte de ordin etnic si economic.>

<Aproape toate organismele internationale (politice sau militare) au sorginte masonica. Venerabilii nostri se afla plasati in punctele cheie si urmeaza cu exactitate planurile noastre. ONU si NATO s-au dovedit a fi decizii salutare atunci cand am hotarat formarea lor.>

<Toate aceste lucruri par atat de absurde si imbraca o haina atat de grotesca incat acuzatiile care n-i s-ar putea aduce ar aparea intr-o lumina de-a dreptul hilara! Este unul din punctele esentiale ale doctrinei noastre. Sa actionezi in directia planului stabilit, dar in acelasi timp sa faci sa para ca actiunile tale sunt opuse planului! De aceea nu dorim sa fim mediatizati, nu dorim onoruri, faima sau recunoastere publica, pentru ca sunt trecatoare si, in plus, sunt dirijate chiar de noi prin intermediul parghiilor de control pe care le avem in mass-media.>

<Succesul nostru sta in faptul ca formam un grup, si nu actionam doar in interes individual. Actiunile noastre sunt mereu corelate si au un scop precis, iar ajutorul reciproc si discretia totala sunt esentiale pentru asigurarea succesului. De altfel regulile si juramintele ordinului nostru sunt foarte stricte, iar pedepsele foarte aspre.>

Dezvaluirea planurilor francmasonice

<Iti inchipui ca auzind aceste lucruri le vei putea face cunoscute lumii intregi? Cine iti inchipui ca te-ar putea asculta fara sa te considere nebun? Masoneria a fost dintotdeauna ocultata; in loc sa ne atribuim marile idei sau curente sociale sau culturale, s-a optat pentru discretie, mister, retragere, actiune din umbra. Sunt putini cei care au auzit despre denumirea de mason sau francmason, si oricum n-au nici-o idee despre ce inseamna ea in realitate.><Evident, cunoastem deja ca sunt multi, mai ales intelectuali, care cunosc o parte a adevarului despre noi si pe care nu-i mai putem minti, dar prin comparatie cu restul populatiei, indobitocita de sistemul social pe care noi l-am creat si mai ales de cel informational pe care il dirijam aproape in totalitate, acesti intelectuali sunt cu adevarat o minoritate. In plus, ei sunt dispersati si amenintati de avertismentele indirecte pe care noi le trimitem. Astfel ca, chiar daca unii cunosc adevaratele noastre intentii, vor adopta o atitudine pasiva, considerand ca sunt lipsiti de putere, de avant, de posibilitati de a actiona in mod eficient. Ei adopta atunci varianta victimei care se lamenteaza: <Stiu, dar ce pot sa fac? Sunt legat de maini si de picioare! Nu cred ca avem vreo sansa.> In acest fel, o mare parte din populatie care ar putea sa ne provoace mari greutati, a depus deja armele inainte de a incepe lupta.>

Denigrare, minciuni, manipulare

<Daca mai apare totusi cineva care vrea sa ne atace si sa arate realitatea actiunilor noastre, avem multe mijloace de linistire a lui. Ele incep totdeauna prin lansarea unei stiri false, negative, despre acea persoana, pentru ca noi controlam foarte bine mass-media. Cititorii afla despre acele lucruri false, negative. Chiar daca in zilele urmatoare apare o contrazicere a stirii, o dezmintire, faptul deja a fost consumat. In primul rand nu e obligatoriu ca cel care a citit stirea falsa sa mai citeasca a doua zi si dezmintirea. In al doilea rand, noi speculam tendinta vicioasa a omului de a se orienta mai ales spre stiri senzationale cu caracter negativ.>

<Cunoastem prea bine influenta unor astfel de sugestii negative si impactul lor teribil asupra naturii emotionale a omului. Stim ca ele distrug structurile energetice armonioase din aura sa, aduc o forma subtila de stres la nivel psihic, si coboara vibratia perceptiilor pozitive ale omului. Toate astea ne servesc foarte bine intereselor noastre, deoarece ii obosesc si ii debusoleaza pe oameni, ii determina sa fie lipsiti de vigilenta si superficiali.>.

<Realizam astfel un scop pe care l-am urmarit mereu: cresterea entropiei sociale, care determina o confuzie aproape totala. Ne slujim mereu de stiri contradictorii, cu un continut sinistru, profund negativ; sustinem si impulsionam carti cu subiecte puerile sau fantastice dar care atrag pentru a capta interesul mintilor slabe, aflate in cautare de senzational. Noi am avut grija ca astfel de aparitii editoriale sa prolifereze si chiar sa fie acceptate de populatie, care acum le considera foarte valoroase.>

<Sistemul economic si social pe care l-am impus incurajeaza foarte mult competitia in aspectul ei nearmonios, stimuleaza concurenta neloiala si indeamna la un consum cat mai mare de marfuri. Aceasta preocupare si agitatie nebuna a omului, care il tine mereu ocupat si tensionat, nu duce decat la o diminuare semnificativa a valorilor morale si etice in viata, adica la pervertirea caracterului omului.>

Filme si reviste porno? Din plin!

<Incurajam si sprijinim proliferarea sexualitatii in formele ei aberante si a pornografiei pana la limite inimaginabile, pentru ca am constatat ca forta si virilitatea barbatului, precum si sensibilitatea si intuitia femeii diminueaza foarte repede atunci cand sunt confruntate cu astfel de practici rele. Astfel omul devine labil, cedeaza mai repede si poate fi controlat cu usurinta.>

<Acordam atentie deosebita tinerilor, pentru ca daca vrei ca un copac sa nu aiba roade, trebuie sa-l usuci inca de cand este puiet. Ne orientam spre difuzarea filmelor in care este exacerbata violenta, a filmelor de groaza sau cele cu scene sadice. Pentru a incuraja vizionarea lor ne folosim foarte mult de publicitate, care a ajuns inima comertului. Am stimulat in cel mai inalt grad tendinta populatiei de a consuma. Aceasta este chiar o boala contemporana a omului. Chiar daca nu are nevoie de ceva anume, el trebuie sa cumpere, sa cumpere si iar sa cumpere. Nu e usor sa devii bogat si aproape imposibil sa o faci pe cai cinstite. De aceea clasa bogatasilor e in cea mai mare parte o clasa sociala viciata si pervertita. Necinstea lor i-a determinat sa aiba secrete, si atunci cand un om are secrete, apar si obligatiile fata de altii, mai ales prin santaj. Noi insine suntem artizanii acestei situatii.>

Romania anului 2003

<Sa luam ca exemplu tara ta. Aici ne-am instalat oamenii cu mare usurinta, deoarece am stiut sa speculam trecerea de la un sistem totalitar, ale carui baze tot noi le-am pus, la o aparenta libertate de actiune. Dupa Revolutia din tara voastra, n-am avut decat sa asteptam si sa incurajam dezastrul economic, si mai ales coruptia si tentatia romanului in fata stralucirii banului. Aproape toti au cazut in plasa. Am inceput atunci sa actionam si din punct de vedere politic. Trebuia sa fim siguri ca principalele posturi din Parlament si Guvern sunt ocupate de oameni in varsta, cu caracter slab, usor de manipulat. Eforturile noastre au fost minime, deoarece aviditatea si lacomia dupa bani, dublate de o mare lasitate si duplicitate, au facut din cei mai multi dintre politicienii vostri o adunatura demna de dispret.>

<Si de ce toate astea? Pentru puterea absoluta. Puterea de dominatie a intregii lumi trebuie sa ajunga repede in mainile noastre.>

Descoperirea din Bucegi (III)


Cezar si-a dat seama ca masoneria mondiala urmarea sa dobandeasca intr-un timp cat mai scurt controlul asupra unei locatii secrete din muntii Bucegi, excluzand orice forma de popularizare si dorind chiar tainuirea gradata a existentei acestui loc fata de puterea de la Bucuresti, dupa ce reprezentantii elitei ar fi avut acces acolo. Ca intotdeauna in cazul marilor secrete de stat, scurgerile de informatii puteau periclita intreaga actiune deoarece existau formatiuni care nu erau controlate in intregime de masoni. La doar doua saptamani de la cea de-a doua intalnire cu venerabilul Massini, Cezar a marturisit autorului ca vrea sa fie sigur ca informatiile necesare vor fi publicate pentru ca ele sa ajunga astfel la cunostinta romanilor. Se anunta o perioada tensionata si uluitoare prin ineditul descoperirii care a fost facuta in muntii Bucegi.

Lenea si inactivitatea: perfect pentru masonerie

Pentru a controla si manipula populatia globului, elita masonica se foloseste de inertia, lenea si intunecimea mentala a majoritatii oamenilor, care nu au forta interioara necesara pentru a renunta la obiceiurile lor rele si la tendintele negative. Masonii manevreaza cu mare usurinta aceasta energie a lipsei de reactie, a incetinelii, inertiei, obscurantismului. In asemenea situatii masoneria genereaza, practic, o veritabila stare de somnolenta colectiva, care ii serveste foarte bine interesele. Actiunile francmasoneriei (care in anumite cercuri inalte masonice implica realizarea unor ritualuri complexe de magie neagra) sunt realizate uneori chiar de la distanta, iar cei care sunt mai receptivi fata de aceste energii inlantuitoare, apasatoare, le cad cu usurinta victime, lunecand intr-un fel de somn bizar, ca de plumb. Aici nu e vorba doar de somnul fizic, ci un gen de stare abulica in care sunt cuprinsi oamenii care ii face sa devina obedienti, ascultatori, si sa se comporte precum niste marionete. Este conditia ideala in care ei pot fi controlati si condusi fara sa opuna rezistenta. Organizatiile masonice detin aproape toate parghiile de actiune in societate prin care ataca cu vehementa tot ceea ce este spiritual, autentic, adevarat, urmarind sa transforme umanitatea intr-un fel de mecanism viu pe care-l pot actiona si conduce la vointa exact asa dupa cum vor.

Sunt foarte multe opinii divergente, contradictii si neintelegeri intre diferitele loji masonice in lume. Una dintre marile pacaleli pe care le realizeaza elita masonica este aceea de a genera impresia ca doua sau mai multe loji masonice se lupta intre ele. In realitate, la varful structurii lor piramidale marii maestri francmasoni care alcatuiesc elita conducatoare se inteleg foarte bine, insa la baza ei apar ca fiind dusmani. Ideea este de a crea deruta si confuzie, stiind ca acestea adorm vigilenta omului de rand. De fapt, e vorba de o pacaleala diabolica: cel care cade in plasa ei fara sa fie avizat, nu va alege una dintre loji crezand ca e rea, ci o va alege pe cealalta despre care va crede ca e buna. Dar asta e doar aparenta, in realitate francmasoneria este si ramane aceeasi, indiferent de artificiile la care recurge. Trebuie sa ai incredere si sa fii perseverent an actiunile benefice pe care le realizezi.

Masoneria isi face de cap

In Romania, mai ales in ultimii ani, francmasoneria actioneaza aproape dupa bunul plac. Sarmanul popor care e tinut in ignoranta si manipulat, nici macar nu banuieste care e cauza tragediei pe care o are tot timpul sub ochi si o traieste obidit. Daca aceasta adevarata hidra (masoneria) ar fi invinsa, atunci ar exista o regenerare rapida, sub toate aspectele, la nivelul intregii planete. Din nefericire, imensa majoritate a oamenilor din Occident nu e atenta sa sesizeze modalitatile de manipulare (unele chiar foarte evidente) ale masoneriei. Apatici si egoisti, cei mai multi prefera sa se izoleze intr-o forma stranie de hibernare citadina avand impresia gresita ca isi ghideaza singuri viata.

Chiar daca afla despre actiunile diabolice savarsite de masoni, prefera sa le nege din comoditate, sau sa se bizuie pe faptul ca altii vor lua atitudine in locul lor. Mai mult decat atat, ei adera cu o crasa ignoranta la anumite orientari satanice care sunt infuzate si incurajate de masonerie prin intermediul muzicii rock dezlantuite, a drogurilor, a alcoolului, tutunului si a conceptiilor materialiste. In aceste conditii de abrutizare gradata dar sigura a fiintei umane care devine astfel lipsita de vointa si determinare proprie, e destul de usor pentru francmasonerie sa-si implineasca planul.

La noi in tara situatia e identica. Oamenii parca dorm, nu sunt lucizi. Chiar daca au mai fost publicate unele informatii fundamentale despre francmasonerie si planurile ei la nivel mondial, inertia si starea de somnolenta a oamenilor s-a amplificat atat de mult incat sunt foarte putini cei care catadicsesc sa creada ca tot ceea ce se spune despre masonerie este adevarat si ca reprezinta o realitate crunta. Li se pare totul atat de monstruos si incredibil, incat intr-un impuls subconstient de teama si autoconservare, ei prefera sa creada ca poate situatia nu e chiar asa de rea cum e descrisa, astfel incat prefera sa se inchida din nou in cochilia lor si sa ramana mai departe in inertia de care erau cuprinsi inainte.

Situatia e chiar mai grava decat aceea in care ei nu stiau nimic despre planurile satanice ale masoneriei, pentru ca a sti si totusi a nu actiona conform cu ceea ce cunosti e o mare lasitate si o grava abatere de la codul moral elementar. Nu e prost cel care nu stie, ci e prost cel care stiind, actioneaza ca si cum nu ar sti.

Simboluri si lozinci masonice

Exista cateva simboluri pe care masoneria le foloseste si sunt foarte cunoscute, cum ar fi compasul si mistria. Altele, sunt mai ascunse: piramida cu ochiul atotvazator din varful ei, reprezentata deloc intamplator pe bancnota americana de un dolar. Pe langa simboluri, devizele francmasonice sunt foarte importante pentru adeptii lojilor masonice, iar una dintre ele este <Prin haos la ordine>. Analizand cu luciditate situatia actuala din lume si din Romania, din punc de vedere social, economic si politic, se constata ca acest haos este structurat in asa fel incat sa asigure gradat instituirea noii ordini mondiale, careia nu i se spune Noua Ordine Francmasonica <pentru ca cei ignoranti sa nu stie cine sunt creatorii ei> ci doar Noua Ordine.

Un alt principiu pe care francmasonii il aplica cu strictete este <Toti pentru unul si unul pentru toti>. Respectarea acestui imperativ le confera o stare de unitate, o orta si tenacitate considerabile. Daca oamenii din Romania ar manifesta aceeasi stare de tenacitate, aceeasi forta de actiune si aceeasi angrenare sistematica ca in cazul masonilor, situatia actuala ar fi cu totul alta.

Cei care actioneaza in lojile masonice sunt aproape implacabili in deciziile lor. Un ordin in francmasonerie nu se discuta deoarece in momentul intrarii in organizatie cei care sunt primiti depun un juramant oribil si realizeaza un ritual pervers prin care se obliga efectiv la o totala supunere si ascultare, in caz contrar acceptand sa fie ucisi.

Francmasoneria este unica grupare oculta care are scopuri politice. In momentul in care elita masonica promoveaza un membru al unei loji intr-o pozitie inalta in organozatie, ea are anumite criterii ascunse prin care isi da seama daca persoana respectiva e indeajuns de modelata in directia actiunilor demoniace. E aproape incredibil cata mizerie umana poate sa existe sus, la varful piramidei lor ierarhice. Insa totul e poleit si facut sa apara stralucitor si nobil, prin intermediul bogatiilor fabuloase pe care le detin, al relatiilor, influentei si controlului pe care-l au in lume.

Adevarul incepe sa se reveleze

Ce i-a putut determina pe cei mai mari masoni ai lumii sa se orienteze cu atat de mare interes spre Romania! Exista unele profetii foarte secrete facute de doi mari sfinti crestini la inceputul secolului trecut si se refera la viitorul Romaniei in contextul intregii omeniri. De asemenea, exista un pergament foarte valoros in marea biblioteca de la Vatican care expune aceeasi problema in legatura cu teritoriul Romaniei, situatie aproape de neconceput pentru mentalitatea si orgoliul marilor state si puteri ale lumii.

In arhiva secreta a Muzeului de Istorie din Viena, se afla un document foarte vechi care expune trecutul istoric extrem de indepartat si totodata fabulos al civilizatiei care a existat in acele timpuri pe teritoriul Romaniei. Iata deci toate aceste surse diferite care se refera la aceleasi lucruri. Exista multe aspecte care se coreleaza. Profetiile afirma ca este o problema de doar cativa ani pana la aparitia semnelor care vor atrage atentia asupra acestui teritoriu.

Francmasonii sunt foarte atenti la aceasta tara, deoarece ei stiu ca cea mai mare problema pentru ei, la nivel planetar, o reprezinta acest loc. Ei insisi cunosc foarte bine profetiile in legatura cu viitorul apropiat al Romaniei si stiu ca cele mai multe probleme le vor avea chiar din aceasta zona a globului. Asa se explica intrigile si masinatiile lor de culise in economia si politica tarii, tocmai pentru a-si asigura acest control si pentru a genera fel si fel de grupari ciudate pe care le sustin si le finanteaza cu sume fabuloase de bani. In aceste grupari ei atrag oameni naivi, cu un caracter slab, dar avizi de castiguri facile, care sunt dispusi chiar sa-si vanda sufletul numai pentru a parveni in asa-zisa societate inalta si bogata. Scopul acestor mini-organizatii este acela de a bloca orice tentativa de dezvoltare spirituala sau de normalitate sociala si economica a populatiei, creand totodata impresia ca activitatea lor este asidua tocmai in aceste domenii.

Insistenta cu care actiona venerabilul Massini arata ca problema era de maxima importanta atat pentru francmasonerie, cat si pentru intreaga tara. De ce oare senior Massini nu a intervenit prin canale diplomatice foarte inalte, oficiale? Elita masonica nu dorea deloc publicitate in aceasta problema. In plus, au si ei anumite limite ale influentei politice, care difera de la tara la tara. De aceea, pastrarea unui secret ferm in privinta descoperirii din muntii Bucegi, era de maxima importanta.

Masoneria mentine Romania in mocirla

Ei au tot interesul sa mentina acest popor la un grad de saracie si prostie care a atins cote aproape incredibile. Politica lor a devenit in ultimul timp destul de evidenta. Aproape ca nu se mai obosesc sa ascunda acest lucru, aparentele fiind mentinute doar de ipocrizie si minciuna care arata sfidarea fara limite si totala lipsa de respect pentru natiune. Politica lor stranie si vicleana urmareste sa secatuiasca material acest popor si sa-l aduca la acea stare abulica de totala dependenta, impunand fel de fel de imprumuturi externe de ajutorare care creeaza obligatii.

Scopul principal este de a mentine oamenii in aceasta stare ciudata. In multe cazuri au reusit. Daca lucrurile vor continua asa si nu va exista o trezire a elementelor de raspundere, e posibil ca aceasta stare critica sa continue si chiar sa se amplifice. De aceea e important ca oamenii sa afle care sunt cauzele care stau la baza acestei situatii care exista la nivel national si chiar mondial. E ca un efect de avalansa in care, dupa atingerea unui punct critic de 5% din populatia tarii, dezvoltarea lui sa fie exponentiala ducand la deschiderea sufleteasca si trezirea celorlalti.

Descoperirea din Bucegi (IV)


In nestiinta lor, multi oameni actioneaza involuntar in consensul directivelor francmasonice, fara sa banuiasca ca fac jocul murdar al gruparilor masonice. Acestea, folosindu-se de intermediari, sunt foarte virulente si perfide. In acest fel, ei nu au nici-o raspundere, iar daca lucrurile nu ies asa cum au urmarit, vor da vina totdeauna pe intermediar, aratand cu degetul si incriminandu-l pentru faptele comise.

Divulgarea planurilor masoneriei

Care ar fi cele mai potrivite modalitati pentru a neutraliza forta malefica si planurile diabolice ale francmasoneriei? In primul rand, divulgarea acestor planuri si actiuni malefice ale francmasoneriei, astfel ca ele sa fie cunoscute tuturor oamenilor. Desi actiunile lor sunt insidioase si orientate cu precadere catre blocarea, de exemplu, a oricarei idei geniale, sau inventii care ar putea sa amelioreze traiul oamenilor din popor. Ei sunt cei care dau indicatiile atat pentru contracararea inventiei, cat si pentru exasperarea inventatorului si aducerea lui intr-o totala stare de marasm, stres si neputinta. De aceea multi prefera sa-si paraseasca tara si sa-si ofere capacitatile lor intelectuale de exceptie in alte zone ale lumii. Situatia politica si economica a tarii demonstreaza ca masonii actioneaza exact dupa planurile lor.

Masoneria promoveaza coruptia

Ei urmaresc sa promoveze mai mereu oameni de paie, oameni corupti, si chiar sa instituie o atmosfera generala de coruptie, tocmai pentru a putea dupa aceea sa-si asigure aceasta infiltrare care sa le asigure succesul jocurilor murdare pe care le fac. Daca in posturile cheie ar fi plasati oameni intransigenti si de buna credinta, acestia nu s-ar mai putea preta la intrigile, jocurile si mizeriile de culise care infesteaza politica si economia tarii. Faptul ca lucrurile treneaza insa, desi de ani de zile sunt incercari, schimbari, inlocuiri, angajamente, promisiuni, arata adevarata fata a influentei masonice care intretine deliberat o stare tensionata in tara prin minciuna si ipocrizie.

Demascarea publica a jocurilor masonice

Cu cat oamenii devin mai lucizi si avizati de planurile francmasonice, cu atat mai repede ei se vor opune jocurilor murdare ale acesteia. Apoi trebuie realizata demascarea publica a intentiilor malefice ale masoneriei. Politica masoneriei este aceea de subminare a sperantei oamenilor. Scopul principal este sa genereze o stare negativa de absenta a sperantei in oameni, de lipsa de incredere in fortele acestui popor. Cand insa o mare masa de oameni are o speranta pe care o cultiva, o hraneste si o intretine cu entuziasm, ea creeaza un curent gigantic de forta spirituala.

Daca o idee profund benefica cuprinde masele de oameni, ea genereaza atunci o unda colosala de energie pozitiva care poate fi insasi cheia transformarii acestui popor. Masonii actioneaza extrem de virulent si cu maxima indarjire prin mass-media (pe care o au sub control total) atunci cand unii oameni sau grupari fac cunoscute lumii intregi adevarul oripilant despre actiunile si intrigile lor. Masonii de la varf cauta atunci sa distruga prin orice mijloace persoanele sau organizatiile respective, profitand de credulitatea tampa a omului de rand care poate fi manipulat cu usurinta.

A doua intalnire cu venerabilul Massini

O a doua intalnire cu marele mason Massini a avut loc in vila luxoasa a unei diplomatii straine. Desi intalnirea a tinut mai putin de o ora, informatia oferita de Massini a fost ca o bomba. El a spus ca dispune de o informatie ultrasecreta care provine direct de la Statul Major al Pentagonului, si ca acea informatie se refera la un anumit loc din Romania.

Marturisind ca grupul Bilderberg are reprezentanti in cele mai importante dintre organismele politice, economice si militare ale SUA, a afirmat ca exista cateva grupuri oculte a caror putere este foarte mare. Dincolo chiar si de aceste grupari foarte puternice, exista formatiuni de elita care supervizeaza viata stiintifica si tehnologia pe intreaga planeta, economia mondiala si curentele politice globale. Deasupra tuturor se afla grupul Bilderberg. Tot ceea ce e mai important si se descopera pe planeta este adus imediat la cunostinta celor din elita mondiala. Acesta a fost si cazul observatiilor secrete in ceea ce priveste teritoriul Romaniei.

Pentagonul spioneaza cu sateliti

Pentagonul are mai multe programe militare secrete si de spionaj geodezic, folosind mai multi sateliti geostationari de inalta tehnologie. Unul dintre acestia, care se bazeaza pe tehnologia bionica si pe cea a undelor de forma, a reperat in anul 2002 o structura aparte intr-o anumita zona a muntilor Bucegi. In primul rand, spatiul gol identificat in interiorul munteluinu avea corespondenta cu exteriorul, ci incepea direct din interiorul muntelui, la o anumita distanta de panta acestuia. In al doilea rand, avea forma unui tunel foarte regulat care cotea brusc spre centrul muntelui, sub un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului era perfect plan. Cel de-al treilea element a pus pe ganduri echipa Pentagonului.

Scanarea din satelit a muntelui a evidentiat doua blocaje majore ale structurii din interiorul solid de piatra care margineau inceputul tunelului si sfarsitul lui si respingeau orice tip de sondare sau analiza, ca si cum ar fi protejat ceva in acel loc. Erau baraje energetice artificiale: primul era plan, drept ca un zid, ca un perete care bloca accesul in tunel. Al doilea era imens, ca o cupola sau semisfera, care se afla la capatul opus tunelului, aproape de centrul muntelui. Massini a recunoscut ca acolo se afla ceva extrem de important si care era foarte bine protejat. Ansamblul tunel-semisfera se afla intr-un plan paralel cu solul, iar barajul semisferic se afla pe verticala ce corespunde stancilor de pe creasta numite Babele. De fapt, verticala iesea la aproximativ 40 de metri intre Babele si Sfinxul din Bucegi.

O structura similara in Irak

Echipa de la Pentagon a observat ca barajul energetic semisferic are exact aceeasi frecventa de vibratie si aceeasi forma ca cel dintr-o alta structura subpamanteana foarte secreta pe care ei o descoperisera inainte, in apropiere de Bagdad, in Irak. La scurt timp dupa descoperirea din subsolul Irakului s-a declansat razboiul si dupa cateva luni americanii au avut acces, in cel mai mare secret, la zona respectiva, despre care irakienii nu stiau absolut nimic. Oricat s-au straduit, nu au reusit sa penetreze zidul energetic, iar intreaga operatiune era tinuta in cel mai mare secret.

Trecutul misterios al planetei

Massini a mai precizat ca ceea ce se afla acolo avea legatura cu trecutul misterios al planetei dar si cu istoria organizatiei lor. Faptul ca Pentagonul a remarcat similitudinea datelor de investigare intre structura subterana de langa Bagdad si cea interioara din muntii Bucegi i-a agitat foarte mult pe cei din elita masonilor. Initial aproape devenise panica generala. Panica era datorita faptului ca aceasta structura <mult mai mare si mai complexa decat cea din Irak> se afla pe teritoriul Romaniei. Coreland acest fapt cu unele aspecte ref#ccfffferitoare la viitorul Romaniei ajungem la o viziune corecta a motivelor de ingrijorare pe care le au in prezent marii masoni. Oricat de mult ar dori ei sa disimuleze aceasta, actiunile si intentiile lor ne arata cu prisosinta contrariul.

O enigma foarte mare era felul in care reusisera cei care l-au construit sa realizeze structura si golurile direct in interiorul muntelui, fara nici-o corespondenta in afara lui. Massini a furnizat planul corect pentru a ajunge la tunel, asa cum a fost el calculat de specialistii din Pentagon. Cea mai apropiata strapungere era posibila la 60-70 de metri de primul baraj energetic, pe coasta muntelui. Venerabilul a garantat sprijinul tehnologic ultra sofisticat al armatei SUA pentru realizarea strapungerii spre primul baraj energetic. Era vorba de un dispozitiv foarte performant de forare in mare viteza a rocii care utiliza un jet de plasma puternic si un camp magnetic rotitor. Massini a cerut insa respectarea cu strictete a secretului si prezenta lui ferma in acel loc in momentul strapungerii muntelui.

Ziarul Ziarul a publicat un amplu articol despre muntii Bucegi si ciudateniile semnalate in zona. Iata un extras semnificativ: <Busteni. Piscurile muntilor se cufunda in nori. Crucea de pe Caraiman impunge cerul cu semetie. Nimic n-ar prevesti ca linistea seculara a naturii ar putea fi tulburata de evenimente neobisnuite. Traian Trufin stie insa ca totul e doar aparenta. Aici a trait cele mai stranii intamplari. Este convins ca sub Carpatii nostri exista o alta lume. Bucegii sunt considerati de catre specialisti un punct energetic foarte puternic. S-au emis ipoteze asupra existentei unor galerii subterane, s-au facut teste radiestezice. Cercetarile au demonstrat ca zona este incarcata energetic mai mult ca oricare alta din Romania. Traian Trufin, muzeograf conservator la Muzeul <Cezar Petrescu< din Busteni, publicist si cercetator al fenomenelor stranii la care a fost martor, a incercat sa gaseasca niste explicatii.>

<In 1993, timp de doua saptamani, in partea de sud a orasului, oamenii aveau insomnii, indiferent de varsta. M-am gandit ca sunt emanatii de noxe de la fabrica de hartie. Nici vorba de asa ceva. Era ciudat ca, desi nu dormeau, oamenii nu se simteau obositi. Mi-au confirmat acest lucru cel putin 20 de persoane<, povesteste muzeograful. Unii localnici au ajuns sa traiasca adevarate stari de euforie. Manifestarile aveau loc numai in timpul noptii. Dupa ce au bagat in sperieti tot orasul, au incetat la fel de brusc cum aparusera.>

<Apoi au inceput cutremurele. Paradoxal, dar acestea n-au putut fi localizate in Bucegi si nici nu aveau vreo legatura cu sursa seismica din Vrancea. Seria de cutremure a inceput in 1994 si a tinut 3 ani. <Se produceau la ore fixe: la ora 20 si la 3 noaptea. In fiecare zi, invariabil. Nu erau insa seisme propriu-zise. Se manifestau dupa alte legi. Aveau un areal redus: Azuga-Busteni-Sinaia. Uneori cuprindeau doar un cartier din Busteni. Se auzea din pamant un vuiet, ca si cum s-ar fi prabusit sub picioarele tale tavanul unei grote. Nu apareau nici miscari orizontale, nici vertical><, povesteste Traian. A numarat peste 100 de astfel de miscari seismice.>

<Aveam niste casti de radioamator. Receptionam in ele un program de radio. Dar am observat ca numai in zona Busteni. Iesind din oras, spre Bucuresti sau Brasov, nu mai receptionam nimic. Cred ca exista un puternic cimp energetic in zona care amplifica semnalele radio>, crede Traian. A mai observat si alte fenomene bizare. In jurul Crucii de pe Caraiman apar deseori aureole ciudate si chiar holograme.

<Traian crede ca toate anomaliile din Busteni sunt cauzate de existenta unor galerii subterane in maruntaiele muntilor. Aceste uriase tunele subterane sunt de natura artificiala si au fost sapate de civilizatii nepamantene. Aici au loc experiente, punctul fierbinte fiind in zona crucii de pe Caraiman. Asa se explica bubuiturile care insotesc cutremurele. Sau receptionarea undelor radio, emise nu din eter, ci din aceste coridoare. Cine produce acele amplificari stranii, in ce scop, cui ii sunt destinate acele comunicari radio bizare, Traian nu poate raspunde. <Convingerea mea este ca exista in subteran o alta lume. Extraterestrii cunosc totul despre lumea de la suprafata. Spectrul lor informational este foarte larg. Dar nu stiu ce fel de activitate desfasoara acolo si nici de ce nu vor sa comunicam. Probabil pentru ca omenirea inca nu este pregatita sa inteleaga niste lucruri<, conchide geologul. Spera ca fenomenele se vor intensifica si pana la urma vor deveni o cale de comunicare intre cele doua civilizatii. Oricum, e mai mult decat lipsa de explicatii satisfacatoare pe care au oferit-o pana acum oamenii de stiinta.>

<Vizionara Valentina, femeia oarba din Iasi care poate pune diagnostice si prin telefon, sustine ca a descoperit prin metode proprii ca un important suvoi de energie, de aceeasi calitate cu cea care alimenteaza complexul de la Gizeh, scalda si Sfinxul nostru din Bucegi. Iar subteranele nedescoperite ale acestuia comunica cu piramidele din Egipt. <Acolo e trecutul omenirii. Dar nu-i omenirea de acum doua mii de ani. E cu mult mai demult, tare mult inainte. Sfinxul din Bucegi este ocrotitorul pamantului pe care locuim. De fapt, in Bucegi, la Sfinx vine un suvoi foarte puternic de energie. Atunci cand cu stiinta care va fi pe pamant va birui cineva sa ajunga sub Muntii Bucegi, va da peste toate aceste inscrisuri si documente insemnate si, dupa semnele acelea, va sti ce are de facut. Dar asta se va intampla numai dupa ce suvoiul de energie de deasupra va slabi>, spune clarvazatoarea care n-a fost niciodata in Bucegi.>

Descoperirea din Bucegi (V)


Adio secrete!

In ultimile zile ale lunii iulie 2003 a avut loc forarea in interiorul muntelui, insa totul s-a aflat la varfurile puterii de stat: adio secret! Masina a forat mai intai dupa o ciudata deviatie a campului magnetic, apoi insa s-a corectat traiectoria. Galeria semana cu un tunel de metrou, era perfect slefuita si ducea pana la tunelul enigmatic descoperit din satelit. La capatul apropiat al tunelului se afla o poarta imensa din piatra care se deplasase prin culisare spre stanga. Inaintea acestei porti uriase se afla celebrul baraj energetic. Trei oameni din prima echipa de interventie speciala s-au apropiat foarte mult de barajul invizibil si l-au atins imprudent, murind pe loc de stop cardiac. Orice obiect (roca, plastic, metal sau lemn) aruncat spre el se prefacea imediat in praf fin. Doi generali de la Pentagon si consilierul prezidential american erau acolo.

Marea Galerie

Massini stia cel mai mult despre originea acestei descoperiri si avea cunostinte despre cel putin un element care se gasea in sala cea mare semisferica. Dincolo de barajul energetic redutabil, care a cauzat moartea a trei oameni, se afla poarta imensa din roca solida. In peretele tunelului, in fata portii se afla o zona patrata cu latura de 20 cm perfect finisata pe care era trasat cu precizie un triunghi echilateral cu varful in sus. Patratul slefuit se afla intre imensa poarta de piatra si barajul energetic invizibil. Cezar a simtit ca exista o anumita compatibilitate intre energia barajului si cea a lui, ceva in genul unei simpatii reciproce. Atingand usor cu mana suprafata invizibila a barierei energetice, Cezar a simtit fine furnicaturi pe piele. A inaintat si a trecut cu totul prin barajul care nu avea mai mult de un centimetru grosime. Oficialii americani erau absolut uluiti.

Atingand triunghiul de pe patratul de roca slefuita, Cezar a deschis astfel poarta uriasa de piatra care a culisat silentios in perete. Aceasta comanda unica anula barajul energetic si deschidea totodata poarta de piatra. Marea Galerie care se arata acum in toata splendoarea ei era luminata, fara sa contina totusi nici-o sursa de lumina. In mod straniu, imediat dupa dezactivarea primului baraj energetic de la intrarea in Marea Galerie, scutul semisferic urias de la celalalt capat al ei s-a activat brusc trecand la un nivel de vibratie superior si emitand o mare radiatie luminoasa.

La o analiza mai atenta, peretele Marii Galerii era acoperit ce parea sintetic dar crea senzatia ca are si o parte organica in el. Avea culoarea petrolului dar reflexiile erau verzi si chiar albastru inchis. Nuantele culorilor aveau un efect profund relaxant asupra psihicului si modificau sensibil aprecierea corecta a distantei. Materialul peretelui era oarecum aspru la pipait dar nu putea fi nici zgariat si nici indoit. Rezista la orice tentativa de rupere, strapungere zgariere sau taiere. In mod straniu, flacarile focului erau absorbite inauntrul sau: practic, focul nu pute subzista pe acel material. Americanii au recunoscut ca materialul este o stranie combinatie intre materia organica si cea anorganica. La 280 de metri galeria cotea brusc spre dreapta intr-un unghi ascutit. La o distanta mult mai mare, in departare, se vedea o lumina albastra feerica, ce scanteia ca o stea. Inregistrarile din satelit aratau existenta unui spatiu imens la capatul Marii Galerii, dar acesta era si el protejat de un ecran energetic. Lumina albastra de la capatul galeriei este doar reflexia unei portiuni din scutul energetic protector al uriasei sali in forma de aula.

In subsolul Irakului

In ce priveste structura similara din subsolul Irakului, ea a fost descoperita folosind indicatiile oferite de acelasi satelit de spionaj militar care revelase si datele pentru structura din muntii Bucegi. Consilierul american pe probleme de securitate nationala a primit un fax ultrasecret prin care era instiintat de faptul ca scutul energetic semisferic din subsolul Bagdadului se activase brusc, pulsand cu o mare frecventa. Informatia uluitoare era aceea ca in fata lui aparuse o holograma a planetei care prezenta secvential si progresiv continentul Europa, apoi zona de sud-est, apoi teritoriul Romaniei apoi muntii Bucegi si in sfarsit localizarea structurii din interiorul lor aratand coridorul marii galerii si scutul energetic semisferic pulsand cu putere. Era evident ca cele doua scuturi energetice semisferice erau intr-o directa dar misterioasa legatura astfel incat activarea unuia a dus la activarea si a celuilalt. Poate exista chiar o retea de astfel de structuri subpamantene in intreaga lume.

Deconspirarea operatiunilor

Vestea proasta era ca presedintia SUA a fost instiintata si a contactat diplomatia romana prin intermediul serviciilor secrete. In doar cateva zeci de minute, intreaga operatiune fusese deconspirata. Planul seniorului Massini se ducea de rapa. Initial au vrut sa preia controlul la nivel politic, insa politicienii nostri care aveau dreptul sa fie avizati asupra acestor aspecte au intrat in panica si nu puteau face fata evenimentelor. Cezar s-a decis sa dezvaluie toate aspectele, intrigile si planurile care implicau legaturile cu Massini. Tensiunea diplomatica crestea din ce in ce mai mult deoarece presiunile Washingtonului cereau imperios comunicarea cu generalii de la Pentagon aflati la locul operatiunilor.

Sedinta de urgenta a CSAT

Discutiile de la Bucuresti au avut succes, in sensul ca faptele au fost aduse la cunostinta unor persoane cu mare probitate morala si care sunt profund patriotice. O sedinta de urgenta a Consiliului Suprem de Aparare al Tarii (CSAT) a creat un imens val de simpatie pentru Departamentul Zero. Cei mai multi au fost cutremurati de ceea ce au aflat atunci. Dupa decizia CSAT de a sse continua cercetarile sub conducerea Departamentului Zero, s-a inventariat tot ceea ce se gasea in uriasa Sala a Proiectiilor. De la Bucuresti, ordinele se succedau unele peste altele, se anulau reciproc, erau cand vehemente, cand evazive, si tradau o mare tensiune. Membrii CSAT erau intr-o sedinta continua, mentinand legatura cu baza din muntii Bucegi. Ei au hotarat sa faca publica aceasta descoperire formidabila din muntii Romaniei, dupa ce in prealabil au dezbatut problema pe toate fetele. Statul roman urma sa faca intregii lumi o declaratie oficiala. Cativa membri CSAT s-au opus cu vehementa.

Declaratia oficiala a Romaniei

Cand diplomatia americana a fost informata ca Romania va transmite un comunicat mondial de presa de o importanta cruciala pentru omenire, totul a devenit un haos. Nimeni nu stia, dar toti banuiau ca se intampla ceva foarte grav si important. Presedintele a fost chemat pentru o convorbire telefonica directa cu Casa Alba. In cateva ore fusesera blocate toate tranzactiile si intelegerile statului roman cu organismele financiare internationale. Se astepta din clipa in clipa ordinul de declarare a starii de urgenta in zona montana si in capitala.

Discutiile dintre oficialii americani care sosisera de urgenta la Bucuresti si partea romana s-au facut fara translator. Au fost atat de violente incat nu putine au fost momentele de criza in care diplomatii strigau unii la altii cat puteau de tare, proferand multiple amenintari cu represalii. Celelalte state ale lumii nu cunosteau nimic din aceasta problema, iar americanii stiau bine ca existau oricand cateva tari foarte puternice care s-ar fi coalizat imediat cu Romania pentru sustinerea declaratiei publice.

Declaratia ar fi cuprins principalele date ale descoperirii din muntii Bucegi, punand la dispozitia intregii lumi dovezi, fotografii si alte elemente esentiale pentru clarificare. Ar fi fost invitati cei mai mari oameni de stiinta pentru studii si cercetari. Dar cel mai important aspect l-ar fi constituit dezvaluirile despre trecutul extrem de indepartat al omenirii si despre istoria reala care a fost aproape complet contrafacuta.

<In nici-un caz!>

Americanii au reactionat cu vehementa pentru ca acea declaratie ar fi spulberat intr-o clipa influenta lor planetara, si poate ar fi aruncat in haos economia si societatea tarii lor. Acesta a fost motivul principal invocat de ei, acela de a nu crea panica. Dar au uitat sa recunoasca ca aceasta posibila stare de angoasa si perturbare sociala ar fi aparut ca rezultat direct al minciunii si manipularii realizata deliberat de-a lungul secolelor de catre francmasonerie. S-a primit si o interventie speciala a Papei care indemna la o mare cumpatare inainte de acest pas fundamental pentru omenire. Papa a transmis chiar ca va pune la dispozitia statului roman anumite documente stravechi din arhiva secreta papala care sunt de o mare importanta pentru Romania si sprijina dovezile descoperirii din munti. Dupa 24 de ore de discutii s-a ajuns la un acord final de colaborare romano-american in niste termeni precisi. Pozitia statului roman a fost aceea de amanare a dezvaluirilor, de prezentare a lor in mod gradat omenirii.

Sala Proiectiilor

Marea Galerie se termina brusc in aula gigantica din interiorul muntelui care avea o inaltime de 30 de metri si o lungime de 100 metri. Sala Proiectiilor este delimitata de scutul energetic si are dimensiuni mai mici decat aula din munte. Avansand spre scutul energetic, portiunea de scut din fata este delimitata ca o usa si devine stravezie si apoi dispare pentru a putea intra in Sala Proiectiilor. Scutul are rolul de a proteja de diversele influente nefaste din exterior. Odata intrat in Sala, scutul redevine compact. Din interior, scutul are o culoare alb-aurie.

In partea din spate, scutul nu mai cobora pana la nivelul solului, ca in zona din fata: Sala Proiectiilor avea jumatatea din spate acoperita de zidul de roca. In acel masiv perete din piatra, inalt de circa 10-12 metri, sunt dispuse trei guri enorme de tunel: una drept in fata, iar celelalte doua, simetrice, de o parte si de alta a acesteia si sunt luminate difuz, intr-o nuanta verzuie. Accesul la aceste tunele este strict interzis, prin protocolul secret care a fost semnat intre statul roman si SUA.

Mese gigantice pentru uriasi

Incepand din fata, de la intrare, Sala Proiectiilor contine un sir de mese imense din piatra, dispuse de-a lungul peretelui din dreapta, urmand curbura acestuia. Similar, exista un alt sir de-a lungul peretelui din stanga. Nici una dintre mese nu avea o inaltime mai mica de doi metri. Pe grosimea placii de deasupra sunt taiate in relief, cu precizie, semne diferite dintr-o scriere nemaivazuta care seamana cu caracterele cuneiforme din antichitate. Scrierea contine si simboluri mai generale, cum ar fi triunghiul si cercul. Desi semnele nu sunt vopsite, ele ies in evidenta printr-o usoara radiatie fosforescenta, in culori diferite de la o masa la alta.

Sunt cate cinci mese pe fiecare parte a salii. Pe unele dintre ele exista diferite obiecte care par a fi instrumente tehnice. De la multe dintre ele coboara spre sol o multime de fire albe translucide care se aduna in cutii dreptunghiulare dintr-un material lucios, argintiu, aflate in afara mesei, direct pe sol. Cablurile fine sunt extrem de flexibile si usoare iar in interiorul lor se observa mici impulsuri luminoase care aluneca pe toata lungimea lor.

La apropierea de oricare dintre mese, se activeaza simultan pe suprafata ei o proiectie holografica care prezinta aspecte dintr-un anumit domeniu stiintific. Imaginile tridimensionale sunt perfecte si foarte mari, cu o inaltime de aproape doi metri si jumatate. Pe suprafata dreptunghiulara a meselor din piatra slefuita exista o fanta ingusta, lunga de cateva zeci de centimetri, paralela cu latura mare a mesei din care apar proiectiile holografice. Proiectiile ruleaza singure insa in acelasi timp ele sunt interactive si depind de cel care le urmareste si atinge suprafata mesei.

Descoperirea din Bucegi (V)


Combinatii genetice

Urcand pe un trepied adus special, se poate vedea ca suprafata meselor este acoperita cu o pelicula dintr-un material sticlos, intunecat. Pelicula e impartita in mai multe patrate mari delimitate prin linii drepte, care formeaza un fel de caroiaj. La una dintre mese domeniul proiectiilor este biologia astfel ca se deruleaza imagini cu plante si animale, unele complet necunoscute. Atingand unul dintre patrate, holograma infatiseaza structura corpului uman a celui care dirijeaza proiectia. Se deruleaza imagini holografice ale diferitelor zone ale corpului care se rotesc mereu. Alte patrate arata proiectii ale altor fiinte, de pe alte corpuri ceresti. Atingand simultan doua patrate diferite se infatiseaza o analiza stiintifica complexa prezentand ADN-ul fiintelor respective si posibilitatile de compatibilitate intre ele. Pe lateral, apar linii verticale cu explicatii in ciudata scriere iar in final apare forma mutanta cea mai probabila, ca o combinatie intre cele doua informatii genetice.

Giganti adevarati

Cei care au construit intregul edificiu trebuie ca erau foarte inalti, altfel nu se pot explica dimensiunile gigantice ale tuturor obiectelor din Sala Proiectiilor.

O confirmare a existentei uriasilor pe teritoriul Romaniei o gasim in ziarul Ziarul. <Echipa de la Ziarul este insotita de cercetatorul Vasile Rudan, care a semnalat faptul ca <povestile> oamenilor din comuna Bozioru despre uriasii care au locuit pe acele meleaguri au si dovada concreta: o necropola cu schelete de uriasi. Aceasta a fost descoperita intamplator, in urma cu peste 20 de ani, cand s-a hotarat ca in Scaieni sa se planteze o livada de meri. Sapand pe o colina, satenii au descoperit schelete uriase, masurand in jur de 2,40 metri, chiar mai mult. Dragoi Ilie, unul dintre cei care au lucrat atunci la livada de meri, ne duce la fata locului. Pana la <culmea> unde fusesera plantati pomii, coboram in panta abrupta, pe o ulita inecata de noroi. O data ajunsi, nea Ilie ne arata intreaga livada, care acum nu mai rodeste: <Peste tot sunt mormintele uriasilor. Faceam gropi, sa plantam puietii, cand dau de o capatana de om, mare cat un dovleac de prasila. Nici ca mai vazusem asa ceva. Ne uitam toti cruciti. Sap mai departe si dau si de niste oase de la picioare, cat aracii de vie. O namila de om fusese raposatu.>

Exista multe legende care amintesc despre vremurile cand pe Pamant traiau uriasi. Mitologiile sumeriana, egipteana, hitita, greaca au un intreg <capitol< despre razboaiele purtate de zeii cei batrani cu generatia titanica, fiinte de dimensiuni gigantice, zamislite de zei. Pe atunci, spun legendele, pe Pamant traiau doar zeii. Gigantii aveau si alte defecte in afara de statura colosala. Aveau mai multe brate, capete sau fete, adesea doar un ochi in frunte, din care cauza erau numiti ciclopi, si erau cam tantalai. Buni de munca grea, dar sa nu te fi aflat in calea lor cand se suparau. Aruncau cu stanci colosale de se cutremura pamantul. Fiii <normali> ai zeilor s-au folosit de giganti pentru a acapara puterea si a-i detrona pe zeii batrani. Fotografia alaturata infatiseaza un schelet uman urias gasit de americani in Irak. Lucrurile incep sa se lege...

Biblioteca Universului

Pe fiecare latura a salii sunt dispuse cate cinci mese uriase fiecare gazduind proiectii din domeniul fizicii, cosmologiei, astronomiei, arhitecturii, tehnologiei, un domeniu care prezinta caracteristicile mai multor rase de fiinte inteligente <care nu toate aveau aparenta umana> si un domeniu al religiei. Pare ca o imensa biblioteca a universului.

In mijlocul salii se afla un podium pe care este montata o instalatie de emisie mentala, un posibil amplificator al energiei gandului, masina structurata dupa proportiile constructorilor ei.

Tabloul de comanda al Romaniei

Mai departe se afla un tablou de comanda infatisand simboluri geometrice precise de diferite culori. Exista si doua manete care pot culisa pentru a comanda ceva. In centrul panoului se afla un buton rosu mai mare decat restul. Scopul butonului este aratat intr-o holograma explicativa: o imagine a Pamantului de la vreo 25 km inaltime apoi se arata lantul muntilor Carpati. Se arata apoi scurgerea unor imense cantitati de apa catre ses si campie pana cand solul ramane complet liber.

Apoi, din solul teritoriului Romaniei de azi si al unei parti din Ungaria si Ucraina apar suvoaie tot mai mari de apa ca niste rauri gigantice din toate directiile indreptandu-se catre munti si podisul Transilvaniei. Apoi imaginea se focalizeaza mai mult si intreaga Romanie devine practic o noua mare din care apar doar in unele zone varfurile muntilor ca niste insule. Actionand manetele de pe panou, apele incep sa se retraga de pe teritoriul tarii noastre, insa se indreapta toate catre un singur punct, in masivul Retezat, muntii Godeanu. Un adevarat manual de utilizare!

O amfora misterioasa

Dupa tabloul de comanda exista un patrat mare cu latura de trei metri pe care se afla o amfora. Continutul ei reprezinta unul dintre punctele forte ale descoperirii. Aceasta este ceea ce isi dorea cu atata ardoare venerabilul Massini pentru el si pentru elita masonilor. Amfora contine un praf alb foarte fin. Cercetatorii americani au ramas consternati sa constate ca substanta are o structura cristalina necunoscuta a aurului monoatomic care este foarte dificil de obtinut mai ales in formula de puritate foarte mare.

Venerabilul Massini era informat inca inainte de a patrunde in sala de existenta amforei. Pulberea de aur in forma ei pura stimuleaza foarte mult anumite fluxuri si schimburi energetice la nivel celular si neuronal. Adica provoaca un proces accelerat de intinerire. Teoretic, un om poate sa traiasca in acelasi corp fizic timp de mai multe mii de ani cu conditia sa consume, la anumite intervale de timp, si in cantitate bine determinata, pulbere de aur monoatomic. Asa se explica multe aspecte enigmatice legate de longevitatea incredibila a unor personaje importante si arata intentiile ascunse ale elitei mondiale ale masonilor.

Istoria adevarata a planetei

In mijlocul patratului se afla un dom care proiecteaza o imensa holograma cu elemente in miscare. Sunt redate sintetic aspectele principale ale trecutului extrem de indepartat al omenirii, chiar de la originea sa. Teoria evolutionista a lui Darwin este astfel complet falsa. Adevarata origine a omului este infatisata holografic intr-o forma condensata. Dupa aceste lectii de adevar, se poate spune ca 90% din istoria oficiala a omenirii este falsa si contrafacuta. Incredibil, dar ceea ce se considera ca s-a petrecut cu adevarat este in mare parte minciuna, in timp ce miturile si legendele popoarelor sunt aproape in totalitate adevarate. Aceasta stranie inversiune a cauzat de-a lungul timpului multe probleme si conflicte intre oameni.

Majoritatea ideilor arheologilor sunt false. Unele <fantezii< ale savantilor, cum ar fi hilara teorie a disparitiei dinozaurilor in urma cu 65 milioane de ani sau considerarea vechilor continente Atlantida si Lemuria ca fiind un mit, sunt acum complet spulberate pentru ca proiectia holografica arata clar cum s-au petrecut lucrurile in realitate. Din cand in cand holograma pastra imaginea evenimentului dar pe fundal aparea harta cerului cu pozitiile marcate ale principalelor stele si constelatii la momentul respectiv. Astfel s-a reusit datarea exacta a evenimentelor din prezentare. Desi perioada de timp acoperita de proiectii este foarte mare (mai multe sute de mii de ani), iar ciclul precesional al Pamantului este de 25920 de ani, prin observarea numarului de ani platonicieni (cicluri de 25920 de ani) s-a calculat exact datarea evenimentelor. Muntii Bucegi s-au format in urma cu 50-55 mii de ani.

Dezvaluiri socante

Autorul recunoaste ca a vazut ce s-a petrecut in realitate la Potop si unde au fost germenii civilizatiei umane, insa aceste aspecte nu are permisiunea sa le reveleze pentru ca implica realitati mult prea socante pentru mentalitatea, ideile si cunostintele omului contemporan.

Intr-o tulburatoare desfasurare de imagini se arata existenta lui Iisus si rastignirea lui pe cruce. Proiectiile reveleaza multe persoane dintre cele care au asistat pe colina la rastignirea lui Iisus, care nu erau din acel timp, ci venisera acolo din alte perioade istorice. Acele fiinte umane, care nu se deosebeau la imbracaminte de evreii prezenti la momentul rastignirii, aveau totusi trasaturi ale chipului complet diferite de ale acestora si tocmai de aceea isi ascundeau fata cat mai mult sub faldurile hainelor. Holograma mai arata secvential vietile si misiunile spirituale ale altor personaje exceptionale din trecutul foarte indepartat al omenirii, despre care nu se stie absolut nimic acum. Atunci sistemul social si distributia populatiei planetei erau complet diferite de ceea ce se cunoaste in prezent, iar arheologii si antropologii ar trebui sa-si revizuiasca din temelii conceptiile.

Trei tunele misterioase

Pe peretele din spate sunt cele trei deschideri gigantice, fiecare avand un tablou de comanda asemanator cu cel principal, dar mai mici. Tunelele respective se indreapta pe mii de kilometri in trei zone diferite ale planetei. Cel din stanga duce undeva in Egipt, intr-un ansamblu secret si inca nedescoperit care se afla sub nisip. Tunelul din dreapta ajunge la o structura similara dar mai mica din podisul Tibet. Din acest al doilea tunel exista ramificatii secundare care conduc intr-o zona din subsolul Buzaului, aproape de curbura Carpatilor, iar o alta se indreapta spre structura din subsolul Irakului, langa Bagdad. Apoi, in continuare, exista inca o ramificatie pana in subsolul podisului Gobi din Mongolia.

Un secret mondial

Al treilea tunel, plasat central intre celelalte doua, face obiectul unui secret mondial asupra caruia SUA dorea garantii foarte ferme. Cunoscand teribila influenta politica a masonilor si relatiile venerabilului Massini in structurile politice ale Romaniei si SUA, putem banui ca se incearca o preluare treptata a controlului asupra bazei de catre factori externi intereselor statului nostru. Exista totusi persoane foarte importante in aparatul politic si administrativ care acum cunosc masinatiile masoneriei mondiale si care se opun cu vehementa influentei acesteia, mai ales in ce priveste descoperirea din muntii Bucegi. Tunelul central coboara in interiorul scoartei planetei si poate oferi un raspuns cu privire la originea structurii din interiorul muntelui si a celor care au construit-o.

Autorul afirma in incheiere ca se faceau pregatiri intense secrete pentru o expeditie mai intai prin tunelul spre Egipt, apoi prin cel spre Tibet si in final prin cel central catre interiorul Pamantului. Plecarea urma sa aiba loc in septembrie 2003.


Doar cateva dovezi... vor mai urma!

Dezvaluiri

Masonii in Biserica Ortodoxa Romana


Pentru orice crestin pierderea Patriarhului Teoctist e o mare durere, o lipsa care nu poate fi asa usor inlocuita. Nici nu s-a "racit" insa Prea Fericitul ca lupta pentru putere a si inceput. De fapt incepuse din 1990, dar longevitatea intaistatatorului Bisericii Ortodoxe Romane strica planurile oricui.

->articolul complet

Carti