HyperEnergy

The energy is everywhere...

Stiinta si viata

Fizica cuantica, in fata unei revizuiri radicale - ADN


Fotografiile obtinute cu ajutorul telescopului spatial Hubble sunt delicate si clare, indiferent de distanta pana la galaxia respectiva. In timp ce aceste lucruri suna ideale, noi calcule sugereaza ca acestea ar trebui sa fie de fapt neclare, ceea ce ii determina pe oamenii de stiinta sa isi puna intrebari si sa emita ipoteze In privinta timpului, spatiului si gravitatiei. Un aspect fundamental al fizicii cuantice (care descrie comportamentul materiei la nivelul atomilor, si relativitatea general, care creaza o relatie intre spatiu, timp si gravitate la scala mai larga) este ca in modul in care lumina calatoreste prin timp si spatiu, ar trebui sa fie putin intrerupta.

In acest fel, Hubble ar trebui ca creeze doar imagini neclare. Cu toate acestea, odata ce imaginile Hubble sunt clare, oamenii de stiinta concluzioneaza ca sunt lipsuri si erori in teoria fizicii cuantice. Oamenii de stiinta au studiat fotografiile unei galaxii aflate la o distanta de 5 miliarde de ani lumina, in comparatie cu cele ale unei stele explodand, aflata la 42 milioane de ani lumina. Toate imaginile erau exacte, ceea ce sugereaza ca lumina nu a fost distorsionata in spatiu de la sursa la observatory. Un studiu separat in care cercetatorii au analizat galaxii aflate la 5 miliarde de ani lumina a adus aceleasi rezultate. Rezultatele au introdus semne de intrebare asupra a doua cantitati fizice, lungimea Planck si timpul Planck, care sunt cele mai mici unitati spatiale si temporare masurabile. Lungimea Planck (6,626x10-34 Js sau 4,135x10-15 eVs) este distanta pe care un foton o strabate cu viteza luminii in timpul Planck (5x10-44s).>

Sub aceste praguri, lucrurile ar trebui sa devina neclare si, teoretic, lumina este sub limita Planck. Conform unor teoreticieni, daca timpul nu devine <neclar> sun intervalul Planck, unele modele astrofizice si cosmice, incluzand teoria Big Bang, trec sub semnul Intrebarii. Alti teoreticieni spun ca prea putine lucruri se cunosc despre comportamentul luminii sub intervalul Planck pentru a putea trage o concluzie cu privire la noile descoperiri ce trebuie explorate.

Pe 15 ianuarie 2004, Mercola afirma: <Poate va intrebati ce legatura exista intre fizica cuantica si sanatate. Pai, marea majoritate a medicinii energetice se bazeaza pe acest concept. Multi sunt provocati sa inteleaga fizica, dar cu cat intelegem mai bine natura ei, cu atat mai mult ne putem folosi de aplicatiile sale practice. Aceasta observatie Hubble pare sa fi precipitat o reevaluare majora a teoriei cuantice. In anumite aspecte imi aminteste de reevaluarea lui Einstein a fizicii contemporane in urma cu un secol. Si uitati unde am ajuns astazi.>

ADN-ul


ADN-ul uman este un internet biologic si net superior in multe aspecte celui artificial. Ultimele cercetari stiintifice rusesti explica direct sau indirect fenomene precum clarviziunea, intuitia, vindecarile spontane sau paranormale, autotratamentele, tehnicile de afirmare, aure si lumini iesite din comun in jurul oamenilor (de exemplu maestriii spirituali), influenta mintii asupra vremii si multe altele. Ba mai mult, exista dovezi ale existentei unui nou model de medicina, in care ADN-ul poate fi influentat si reprogramat de cuvinte si frecvente, fara a taia si inlocui gene.

Doar 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru crearea proteinelor. Acest subset de ADN este de mare interes pentru cercetatorii vestici si este examinat si categorisit. Ceilalti 90% reprezinta <gunoiul ADN>. Cercetatorii rusi au dovedit insa ca natura nu a facut astfel de greseli, rezultatele obtinute in urma examinarii acestui <gunoi ADN> sunt absolut revolutionare.

Potrivit lor, ADN-ul nostru nu este numai responsabil pentru constructia corpului nostru, dar si deserveste ca si spatiu de stocare si ca si comunicare. Lingvistii rusi au aflat ca codul genetic, si in special in aparenta acest 90% ADN nefolositor, urmeaza aceleasi reguli ca si toate limbile. Pana in acest moment au comparat regulile sintaxei (felul in care cuvintele sunt structurate in fraze si propozitii), semanticii si regulile de baza ale gramaticii.

Ei au descoperit ca structura alcalina a ADN-ului urmeaza o structura gramaticala regulata si au reguli asemenea limbilor normale. Astfel ca limbile nu au aparut ca si o coincidenta, ci sunt o reflexie a ADN-ului nostru mostenit.

Biologistul molecular si biofizicianul rus Pjotr Garjajev, impreuna cu colaboratorii, au studiat de asemenea comportamentul vibrational al ADN-ului. Motivul principal a fost: <Cromozomii vii functioneaza asemenea unor computere holografice, utilizand radiatia laser a ADN-ul endogen.> Acest lucru inseamna ca ei au reusit, de exemplu, sa moduleze anumite esantioane de frecventa pe o raza laser si astfel au influentat frecventa ADN, si informatia genetica insasi.

Deoarece structura de baza a perechilor ADN-alcaline si limbajul au aceeasi structura, decodarea ADN nu este necesara. Se pot folosi pur si simplu cuvinte si propozitii ale limbajului uman. Acest lucru a fost de asemenea dovedit stiintific. Substanta ADN vie (in tesuturi vii, nu in vitro) va reactiona mereu la raze laser modulate in limbaj, si chiar modulate in unde radio, daca este folosita frecventa corespunzatoare. Acest lucru explica stiintific de ce afirmatiile, pregatirea autogena, hipnoza si altele asemenea au efecte foarte de puternice asupra oamenilor si organismelor. Este absolut normal si natural ca ADN-il nostru sa reactioneze la limbaj. In timp ce cercetatorii vestici taie gene singulare din filamentele ADN si le insera in alte locuri, cei rusi lucreaza cu entuziasm la unele dispozitive care pot influenta metabolismul celular prin modulatii ale frecventei cu ajutorul undelor radio sau ale luminii si astfel reparand defectele genetice.

Grupul de cercetatori condus de Garjajev a reusit sa dovedeasca astfel ca cromozomii distrusi de razele x pot fi reparati. Au si capturat esantioane informationale ale ADN-ului specific si l-au transmis, reprogramand celulele unui alt genom. Astfel ei au transformat cu succes, de exempli, embrioni de broasca in embrioni de salamandra, transmitand doar esantioanele de ADN informational. In acest fel intreaga informatie a fost transmisa fara vreun efect secundar sau disarmonie cand au taiat si reintrodus genele ADN.

Acest lucru reprezinta o revolutie de necrezut, care va transforma lumea. Si toate acestea doar aplicand vibratii si limbaj in loc de procedurile de taiere arhicunoscute. Acest lucru indica imensa putere a undelor genetice, care in mod cert are o mai mare influenta asupra formarii organismelor decat procesele biochimice ale secventelor alcaline.

Maestrii esoterici si spirituali stiu de ani buni ca organismul nostru este programabil prin limbaj, cuvinte si ganduri. Acest lucru nu a fost inca dovedit si explicat stiintific. Bineinteles ca frecventa trebuie sa fie cea potrivita. Acesta este motivul pentru care nu toti au acelasi succes si nu se pot descurca identic in situatii similare. Fiecare trebuie sa lucreze mult asupra proceselor interne si maturitatii pentru a stabili o comunicatie constienta cu ADN-ul. Cercetatorii rusi lucreaza la o metoda independenta de acesti factori, dar care sa functioneze mereu, in conditiile utilizarii frecventei corecte.

Dar cu cat mai dezvoltat din punct de vedere al constiintei este individul, cu atat mai putin necesar este un astfel de aparat. Oricine poate sa ajunga la aceste rezultate si pana la urma stiinta va rade in fata unor astfel de idei si vor confirma si explica rezultatele. Si nu se va termina aici.

Cercetatorii rusi au descoperit de asemenea ca ADN-ul nostru poate sa determine disruperi in vid, producand astfel <gauri de vierme> magnetizate. <Gaurile de vierme> sunt echivalentul microscopic a asa-numitelor poduri Eistein-Rosen aflate in vecinatatea gaurilor negre (lasate in urma de stelele explodate). Ele sunt conexiuni-tunel intre zone total diferite din univers prin care informatiile pot fi transmise in afara timpului si spatiului. ADN-ul atrage acesti biti de informatie si ii trimite perceptiei noastre. Acest proces de hipercomunicatie este cel mai eficient in starea de relaxare.

Stresul, grijile sau un intelect hiperactiv nu permit hipercomunicatia cu succes si informatia va fi distorsionata total, devenind astfel nefolosibila. In natura, hipercomunicatia a fost folosita cu succes pentru milioane de ani. Forma de viata organizata a insectelor dovedeste clar acest lucru. Omul modern stie acest lucru sub forma de <intuitie>. Dar si noi ne putem recastiga aceste cunostinte.

Un exemplu din natura: cand matca este separata spatial de colonia ei, munca in stup continua acerb conform planului. Daca matca este ucisa, intreaga munca in colonie se opreste. Nici o albina nu mai stie ce este de facut. Se pare ca matca trimite planurile <mental>, indiferent de distanta fata de grupul ei. Ea poate fi la absolut orice distanta, atata timp cat este in viata.

La oameni, hipercomunicatia este cel mai des intalnita cand persoana castiga acces la informatia ce se afla in afara bazei de cunostinte ale unei persoane. Astfel de hipercomunicatie este cel mai ades experimentata in cazul inspiratiei sau intuitiei. De exemplu, compozitorul italian Giuseppe Tartini a visat intr-o noapte ca un diavol statea la marginea patului sau, cantand la vioara. In dimineata urmatoare Tartini a notat partitura din memorie, numind-o <Sonata trilului de diavol>.

Ani de zile, un asistent de 42 de ani a visat o situatie in care era legat la un fel de CD-ROM plin cu informatii. In timpul acestor vise informatii verificabile din toate domeniile imaginabile ii erau descarcate in memorie. Devenea peste noapte o adevarata enciclopedie. Majoritatea informatiilor ii erau total straine si a ajuns sa cunoasca detalii tehnice despre care nu stia absolut nimic. Cand hipercomunicatia apare, in interiorul ADN-ului si in fiinta umana se poate observa un fenomen special. Cercetatorii rusi au iradiat esantioane de ADN cu ajutorul luminii laser. Pe ecran s-a format o structura de unde tipica. Cand au detasat esantionul de ADN, forma undei nu a disparut.

Multe experimente de control au dovedit ca forma undei s-a pastrat inca de la esantionul detasat, al carei camp energetic a ramas inca nemodificat. Acest efect se numeste efectul de fantoma ADN. S-a dedus ca energia din spatiu si timp inca mai curge prin gaurile de vierme activate dupa ce ADN-ul a fost detasat. Efectul advers intalnit cel mai des in hipercomunicatii la oameni este campul electromagnetic inexplicabil aparut in jurul persoanei in cauza. Dispozitivele electronice precum CD playere pot fi iritate si pot sa nu mai functioneze ore in sir. Cand campul electromagnetic se disipa incet, dispozitivul isi reincepe functionarea normala. Multi terapeuti cunosc acest efect din experienta. Cu cat sunt mai bune atmosfera si energia, cu atat mai frustrant este cand dispozitivele electronice de inregistrare se opresc din functionare si inregistrare exact in acel moment. Deschiderea si inchiderea repetata dupa acest eveniment nu reduce acest efect, dar dupa o perioada totul revine la normal.

In cartea lor, <Vernetzte Intelligenz> (<Inteligenta interconectata>), Grazyna Gosar si Franz Bludorf citeaza surse conform carora in primele secole ale umanitatii, indivizii erau foarte conectati la constiinta de grup si actionau ca un grup, exact ca si animalele. Pentru a ne dezvolta si experimenta individualitatea, noi, oamenii, am fost nevoiti sa renuntam la hipercomunicatie aproape complet. Acum cand suntem aproape stabili in constiinta noastra individuala, putem crea o noua forma de constiinta de grup, dar mai ales una prin care obtinem acces la informatie cu ajutorul ADN-ului nostru, fara sa ne fie impus sau controlati de la distanta ce sa facem cu informatia.

Acum stim ca, asemenea internetului, ADN-ul nostru poate sa isi descarce datele corespunzatoare in retea, poate accesa date din retea si poate stabili contactul cu alti participanti la retea, si astfel vindecarile la distanta, telepatia sau clarviziunea, clarauzul etc. pot fi explicate.

Unele animale stiu exact momentul in care stapanii lor urmeaza sa vina acasa. Acest lucru poate fi interpretat si explicat prin conceptul constiintei de grup si al hipercomunicatiei. Orice perceptie colectiva nu poate fi folosita logic pe o durata nedeterminata de timp fara o individualitate distincta. In caz contrar am reveni la instinctul primitiv de turma, care poate fi usor manipulat.

In noul mileniu, hipercomunicatia inseamna ceva diferit. Cercetatorii cred ca daca oamenii cu individualitate deplina ar reusi sa isi recapete perceptia de grup, ar dobandi putere enorma de a crea, modifica si contura lucrurile pe pamant.

Si umanitatea se misca colectiv spre un astfel o astfel de perceptie noua de grup. 50% dintre copii vor deveni copii-problema imediat ce ajung la scoala. Sistemul ii innoada pe toti la un loc si are mare nevoie de ajustari. Dar individualitatea copiilor de astazi este atat de puternica incat ei refuza aceste ajustari si renunta la comportamentul excentric in cele mai diverse moduri. In acelasi timp, tot mai multi copii se nasc cu clarviziune (ca si referinta este cartea <Copiii indigo ai Chinei>, de Paul Dong, sau capitolul despre copiii indigo din volumul <Folositi minunile cotidiene>). Ceva din acesti copii tanjeste tot mai mult spre perceptia de grup de tip nou, si in curand nu va mai fi suprimat. Ca o regula, de exemplu vremea este greu de influentat de unul singur. Dar poate fi influentata de o constiinta de grup (asemenea dansurilor de chemare a ploii facute de unele triburi). Vremea este puternic influentata de frecventele de rezonanta ale Pamantului, asa-numitele frecvente Schumann. Dar aceste frecvente sunt produse si de creierele noastre, si atunci cand mai multi oameni isi sincronizeaza gandirea sau cand individualitati puternice (maestrii spirituali, de exemplu) se concentreaza intr-o metoda <laser>, atunci nu este deloc surprinzator din punct de vedere stiintific ca vremea poate fi influentata.

Cercetatorii in perceptia de grup au formulat teoria civilizatiilor de tip I. O umanitate care a dezvoltat o constiinta de grup de tip nou nu are nici probleme de mediu, nici probleme energetice. Daca ar fi sa isi foloseasca puterea mentala ca si o civilizatie unita, ar avea controlul asupra rezervelor energetice ale planetei gazda ca si o consecinta normala. Si asta include toate catastrofele naturale. O civilizatie teoretica de tip II ar fi capabila sa controleze toate energiile universului gazda. Un exemplu este elocvent: cand multe persoane se concentreaza pe ceva anume, cum ar fi perioada Craciunului, Campionatul mondial de fotbal sau inmormantarea printesei Diana in Anglia, atunci anumite generatoare de numere aleatorii incep sa livreze numere ordonate in loc de aleatorii. O constiinta de grup ordonata creaza ordine in preajma sa.

Cand multi oameni se aduna foarte apropiat, potentialul violent scade. E ca si cum o constiinta umana a intregii umanitati ar fi creata. La Parada Dragostei, de exemplu, unde un milion de oameni se aduna anual, nu au existat revolte brutale, asemenea celor de la evenimentele sportive, de exemplu. Insusi numele evenimentului nu poate fi luat ca o cauza. Rezultatul analizelor a indicat ca mai ales numarul participantilor era mult prea mare ca sa permita turnura spre violenta.

Revenind la ADN, se pare ca acesta este un superconductor organic care functioneaza la temperatura normala a corpului. Superconductorii artificiali necesita temperaturi extrem de scazute, intre 20 si 140, ca sa functioneze. Dupa cum s-a aratat in ultimii ani, toti superconductorii pot inmagazina lumina, si deci informatia. Aceasta este inca o explicatie a modului in care ADN-ul poate stoca informatia.

Mai exista un fenomen legat de ADN si gaurile de vierme. In mod normal, aceste gauri de vierme foarte mici sunt instabile si sunt mentinute pentru cele mai mici fractiuni de secunda. In anumite conditii, gaurile de virme se pot stabiliza, organizandu-se in domenii de vid distincte, in care gravitatia se poate transforma, de exemplu, in electricitate. Domeniile de vid sunt mingi auto-radiante de gaz ionizat, care contin o cantitate considerabila de energie.

Exista regiuni in Rusia unde astfel de mingi radiante apar foarte des. In urma confuziei starnite, rusii au demarat multe programe de cercetare care au dus la rezultatele de mai sus. Multi oamenii recunosc domeniile de vid ca mingi stralucitoare pe cer. Urmarirea lor atenta poate fi frapanta. Cercetatorii rusi au demonstrat ca aceste mingi pot fi ghidate cu ajutorul gandului. Domeniile de vid emit unde de joasa frecventa, asemenea celor produse de creierul nostru. Si deci tocmai din cauza acestei similitudini a undelor domeniile sunt capabile sa reactioneze la gand. Alergarea In unul din aceste domenii aflat la nivelul pamantului nu este tocmai o idee buna, deoarece ele pot contine cantitati enorme de energie si sunt capabile sa duca la mutatii genetice.

Multi maestrii spirituali pot produce astfel de goluri de aer sau coloane de lumina in stadii de meditatie profunda sau In timpul lucrului cu energii, care activeaza instantaneu sentimente placute si nu cauzeaza rau. Se pare ca si acestea sunt dependente de niste parametrii interni si de calitatea si provenienta domeniului de vid. Exista unii maestrii spirituali (de exemplu englezul Ananda), pentru care nimic nu este nou, dar daca cineva Incearca sa Ii faca o fotografie In timp ce stau de vorba sau mediteaza in hipercomunicare, observa doar imaginea unui nor alb pe un scaun.

Asemenea efecte luminoase apar si in folografiile unor proiecte de vindecare a Pamantului. Pe scurt, aceste fenomene au legatura cu fortele gravitationale si anti-gravitationale, care sunt foarte bine descrise de cercetatori si care au o mare legatura cu gaurile de vierme stabile si hipercomunicatia, deci cu energiile aflate in afara spatiului si timpului. Generatiile anterioare care au intrat in contact cu astfel de experiente de hipercomunicare si domenii de vid vizibile erau convinse ca au de-a face cu un Inger. Si nu suntem siguri de formele de constiinta la care avem acces utilizand hipercomunicarea.

Neexistenta dovezilor stiintifice ale existentei Ingerilor (nu toti oamenii care au avut astfel de experiente aveau halucinatii) nu inseamna ca nu exista un fundal metafizic al intamplarilor. Am facut doar inca un pas gigant in intelegerea realitatii. Stiinta are cunostinte despre anomaliile gravitationale de e Pamant (care contribuie la formarea domeniilor de vid), dar numai de cele sub 1%. Dar anomalii gravitationale recente au fost descoperite intre 3% si 4%- un astfel de loc este Rocca di Papa (Piatra Papai), in sudul Romei*. Obiecte rotunde de orice tip, de la mingi la autobuze pline, se rostogolesc in susul dealului. Dar distanta este forte mica si unii sceptici inca mai sustin teoria iluziei optice (care nu poate exista, din cauza unor caracteristici ale locatiei>.

Stiinta si viata

Efectele campurilor electromagnetice asupra organismului uman


Cercetarile arata ca Pamantul este un urias magnet cu un camp magnetic deosebit de puternic. Acest camp scade in intensitate cu cat urcam mai sus in spatiul cosmic, astfel ca la distanta de 8-14 raze terestre el devine de 10.000 de ori mai redus. In acest fel, intreaga lume vie si nevie se afla in acest camp, iar slabirea sa are efecte certe nefavorabile, deoarece fara acest camp magnetic viata nu ar putea exista in forma sa actuala pe planeta noastra.

Practic, fara acest camp protector, intreaga lume vie ar disparea ori s-ar modifica genetic. Pamantul este inconjurat de ionosfera. Spatiul vast dintre ionosfera si suprafata Pamantului se comporta ca o enorma cavitate rezonanta electromagnetica, asemenea cutiei de rezonanta a unui instrument muzical. Undele electromagnetice generate de magnetul numit Pamant sunt cunoscute sub denumirea de unde Schumann, dupa descoperitorul lor, fizicianul W. Schumann.

->articolul complet

Carti